onsdag 6 februari 2019


Jesu seger 60,
Vilddjurets Ande förför hela världen idag


Vilddjuret är i högsta grad verksamt idag. Och det är den gamla Anda som vi hade redan i Babylon. Där hela världen skulle förenas och all annan tro skulle bort, endast härskaren skulle dyrkas.

Vi ser det idag också, nu när vårt samhälle har tagit bort Jesus och tron på honom, och vi ska vara Globalister och Socialister

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.


Vilddjurets mun möter vi i Upp 13:8

Upp 13:5. Och till honom ges en mun, som talar stort och kränkande [smädande, förtalande], och makt [frihet] ges till honom att göra så i 42 månader.

Vilddjurets mun här är Radion som kom i början av 1900 talet och att vi ser det är för att vi också hittar TV, Vilddjurets bild, längre ner i samma kapitel.

Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.

Här möter vi vår TV som vi vet har vridit hela svenska folket bort från Jesus och in i dagens Ateistiska Socialistiska samhälle, och vi ser att också den kan tala. Tala ut Vilddjurets budskap.

Givetvis är inte allt som sänds på TV, Vilddjurets budskap, vi har till Ex de Evangeliska Satellit kanalerna i Upp 14:6 – 7

Upp 14:6. Och jag ser en annan budbärare [ängel] som flyger högst på himlen [i mitthimlen] och som har ett evigt evangelium [gott budskap] att förkunna [predika] för dem som bor på jorden och varje folk och folkslag och språk och nation.
Upp 14:7. Han säger med väldig röst: Lyd [frukta, vörda] Gud och ge honom ära, för tiden [timmen] för hans dom kommer, och tillbe [älska, ödmjuka er för] honom som gör himmelen och jorden och hav och vattens källsprång.

Här ser vi den oerhörda betydelse som de Evangeliska Satellit kanalerna spelar i att få ut Evangelium till alla delar av Världen där det annars i många fall inte kommit fram.

Men den TV som det talas om i Upp 13:14 – 15 ovan det är den monopoliserade TV som vi hade här under hela 1900 talet, och som i vårt fall fortfarande är sponsrad av Svenska folket genom avgift.

Och på samma sätt som vi här satt framför TV under 1900 talet och blev förförda av Vilddjuret så sitter människor idag och blir förförda över hela världen, av Vilddjurets kanaler.

Och förförelsen finns inte bara på TV utan också på internet.

Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], vill [må] han ge ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.
Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.

666 som vi möter i sista versen här blir www, eftersom en 6:a på Hebreiska skrivs med Vav som återges med w hos oss. 3 st blir alltså www.

Och i Upp 13:16 ovan kan vi se hur vi matar in våra koder med handen, de som vi har i huvudet, och vi vet också att ska vi handla på nätet måste vi ha kod, alltså kännetecknet som Bibeln talar om i vers 17.

Vi ser här hur hela samhället idag i vår västvärld är infiltrerat av Vilddjuret.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar