söndag 8 september 2019


De 7 Församlingarna 65,
Är det 3:e Ve ett tredje Världskrig



Vi ser här att när den 7:e Basunen ska blåsas då föregås det av att det 3:e ve proklameras. Det blir alltså en svår tid. Och man kan jämföra med de två andra ve:na som var 1:a och 2;:a världs kriget. Men Blir det här ett världskrig eller kommer Guds Vrede att visa sig på annat sätt.

Upp 11:14. Det 2:a ve har gått, se det 3:e ve kommer snart.


Ser vi oss omkring idag så är det väldiga krafter som är igång, och liksom före andra världskriget så finns det stater och stadsledningar som har som mål att utrota Judarna.

Idag är det Islam och i huvudsak Iran som driver det här målet att Judarna ska utrotas och då främst från Israel. Det land som Gud har gett dem.

Och på något sätt känns det som före andra världskriget där Gud var tvungen att låta varbölden spricka för att få bort Nazisterna och också kunna ge Israel deras land.

Kommer samma sak att hända nu, Islam är ja envist, de ska utrota Judarna och fördriva dem, det står i deras Heliga bok.

Men samtidigt hör vi talas om en stor väckelse som går fram i Iran, Och det senaste är att hela familjer blir kristna och tar emot Jesus och Regimen börjar bli bekymrad.

Det kan alltså finnas en väg ur det här som vi är i idag som inte är Krig utan som har med Den Helige Ande och Guds väckelse att göra, Men vi får se. Under alla omständigheter så är vi långt komna och Jesus kommer snart och löser problemen och ser till att de sista pusselbitarna kommer på plats.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar