fredag 6 november 2015

Fundering 151106, Total Kaos

Igår fick vi se Ylva Johansson begära nödhjälp för Sverige från EU. Så långt har paniken kommit i Regeringskretsarna. Och Vi fick också höra att nu fanns inte platser till alla som kom längre. Sverige kunde inte garantera att de som kom skulle få tak över huvudet.

Migrationsmottagningen i Malmö satte upp tält för att kunna snabba på mottagningen av de många som kom. Och i Rostock stod 2500 invandrare och väntade på färjan till Sverige.

Men det enda logiska att stänga gränserna. Det gör man inte. Tyskland har stramat upp så att invandrarna nu fortsätter och många av dem som tidigare valde Tyskland väljer nu Sverige. Och Morgan Johansson pratade om siffror i storleksordningen 1600 till 1900 om dagen som möjliga. Det är upp till 700 000 på ett år.

I Tyskland var det en borgmästare som talade om att beslagta privat boende för att kunna hysa alla som kom.

Kaoset är totalt. Vi har passerat gränsen till det möjliga. Men ändå klarar inte de som styr av att stänga. Muslimiseringen skall fullföljas till varje pris. Landets tillstånd betyder inget bara Sverige nu får bli Muslimskt.

Förbannelsen och Förförelsen verkar. Och Vanvettet fortsätter. Onda Andra har sin agenda och genomför den.

Det är Jesus vi behöver. Vårt gamla Rejäla Kristna land. Med förnuft och heder som begrepp. Avkristningen har gett resultat och vi ser den nu. Nu tar Främmande gudar över vårt land.

Det är dags att Ropa till Jesus om nåd. Om hjälp till omvändelse av Landet. Detta kaos. Detta Vanvett. Vi måste få tillbaka Vårt gamla Kristna Sverige.

Jesus hjälp oss, Vi går under!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar