onsdag 6 januari 2016

160106, Helig Andes Kraft

Det är det vi behöver i vårt land idag. Vi behöver inte kyrkor som är mera världstillvanda. Kyrkor där Samhället väller in. Där man gör det man gör för övrigt.

Vi behöver radikala kyrkor som är fyllda med Jesus. Kyrkor som har Jesus i fokus, Ser på honom. För ut Evangelium i detta tomma Samhälle.

Vi behöver Kyrkor som är fulla av Bön. Bön med Kraft och Ande. Bön som är så stark att hela kvarteret där kyrkan ligger är full med Jesu kraft. Bön och Ande så att folk bara de kommer i närheten av Kyrkan grips av frälsningslängtan och kommer till Tro.

Ja en Andlig kraft som är så stark att de vänder hela städer, idag. Det är det som behövs i detta avkristnade land. Detta land där onda Andra har tagit för sig. Där måste Jesus fram.

Hans Ande och kraft måste flöda så mycket mera.

Guds folk måste ner på sina knän, fyllas av Guds Ande, och ropa, ropa, ropa. Gå i bön på ett sätt vi inte är vana vid idag.

Ska vi vända detta läge så är det en intensiv bön som fodras, frän hela Kristi Kyrka.



Jesus hjälp oss, vi förgås, vårt land är invaderat av främmande Andar. Men din kraft förlöser oss. Kom Jesus och bli vår frälsare och rädda vårt land!!


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar