måndag 2 juli 2018


Ändetiden 480,
Totalsummering av
Totalsummeringar av
Summeringar av
Profetior om Ändetiden


Här har vi nu den summering som summerar alla artiklar vi haft hittills i serien Ändetiden.

Först är här 5 Totalsummeringsartiklar och därefter är den tidigare summeringsartikeln som summerade allt som hade varit när den skrevs (okt 2017).

Det här är bra för den som vill gå in i olika delar för här har man alltså de olika delarna summerade, och genom att gå in i olika länkar kan man gå vidare till nya länkar, och på så vis tränga in i ett specifikt område vad gäller profetior om Ändetiden.



Ändetiden 478, Totalsummering, 1900 talet och vår tid i Uppenbarelseboken
Vi har en fantastisk serie av profetior i Bibeln och den börjar i Upp 13 och sträcker sig framåt i Uppenbarelseboken. Där kan vi se hela det scenario som vi ser idag inför våra ögon.

Tyvärr är det inte många som är medvetna om det här utan många hävdar att det är saker som ska komma. Men det mesta av det har alltså redan kommit och är mitt ibland oss.


Ändetiden 479, Totalsummering, Den falska Kyrkans fall och Jesu återkomst
Det är inte kyrkan som ska segra och ta över världen. Det är Jesus. Kyrkan har många gånger varit falsk och haft pengar som drivkraft. Men den kyrkan kommer att få sitt slut och Jesus kommer och bli den segrare som vi alla vill ha och som besegrar all ondska, och blir vår Herre.


Ändetiden 477, Totalsummering, Hela Upp 21 och 22
Upp 21 och 22 beskriver hur Guds Mål för mänskan, ja för mänskligheten, ser ut. Det här är något som vi får uppleva redan när vi blir frälsta. Men i ännu högre grad kommer att få göra när Gud slutligt frälst hela mänskligheten.




Ändetiden 403, Total Summering av Hes 38 och 39, Gog kriget och Guds totala frälsning
Hesekiel 38 och 39 är en beskrivning av det som Israel möter när de återvänder till sitt land. Vi har nu kommit dit i historien, när Gud har förbarmande med Israel och han låter dem återvända efter nära 2000 år av fördrivning från landet.

Men det är inte en lätt situation de möter utan deras fiender kommer hela tiden att ligga på och försöka ta ifrån dem landet som Gud har gett dem.

Men genom allt det här kommer Gud att vara med Israel och deras fiender kommer att falla gång på gång, tills slutligen Guds totala frälsning kommer över Israel och också över alla andra folk. Och Guds rike blir totalt.


Och här är den totalsummering som gjorts tidigare i oktober 2017 av det vi gått igenom dittills:



Ändetiden 220, Summering, Totalsummering hittills i ämnet Ändetiden
Här är alla de artiklar som vi haft i summeringarna. När vi ser på hela sammanställningen så får vi en bra bild av vad som ska hända i Ändens tid. Och vad som kommer att bli resultatet av allt det här som Gud gör med oss nu.

Israel ska upprättas och Gud ska frälsa världen. Det är hans syfte och han kommer att lyckas trotts allt som är emot idag.

Här nedan är nu alla summerings artiklar sammanställda.

Genom att klicka på namnet så följer man här adressen vidare.


























Det som är speciellt intressant i den här sammanställningen är de senare artiklarna som handlar om Guds rike och hur det kommer att bli. Det är det vi är på väg emot och det är det Jesus kommer att ge oss.

För att göra bilden komplett har jag också här nedan tagit med sammanfattningarna som vi haft tidigare i det här ämnet, Ändetiden:




När man ser det här så ser man hur oerhört många profetior det finns i Bibeln och det vi ser här är ju ändå bara en bråkdel av allt som finns. Det är det som är Bibelns skillnad mot alla andra böcker. Bibeln är Profetisk och det är också det som visar att vi har en Gud som finns. En Gud som vet. En Gud som kan.

Jesus lever!! Halleluja!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar