söndag 1 augusti 2021

Guds frälsningsplan 180, Fler profetior som pekar på 2023

Guds frälsningsplan 180,
Fler profetior som pekar på 2023

 
Här är en profetia till som också pekar ut just 2023. Siffran i Dan 12:12, är 1335 och 1335 år efter det att förödelsens styggelse, alltså Klippdomen, den muslimska byggnaden sattes upp på Tempelplatsen blir just 2023. Det här var platsen där man tidigare offrat och eftersom Klippdomen, eller klippmoskén som man kan kalla den sattes upp mellan 687 till 690 kan man genom att räkna på 688 och 1335 få just år 2023. (688 + 1335 = 2023)
 
Dan 12:7. Och jag hörde mannen med linne kläder, som var på andra sidan flodens vatten [över flodens vatten] och han rörde sin högra hand och sin vänstra hand mot himlen, och han svor vid det eviga livet, för det leder till högtidernas högtid och midnatt [det leder till församlingarnas församling och mitt i, tid tider och en halv], och när det heliga folkets kraft är krossad, det är allt dettas slut.
Dan 12:8. Och jag hörde men förstod inte och jag sade: Herre, vad kommer efter det här.
Dan 12:9. Och han sade: Gå Daniel [Guds domare, Guds dom, Guds närvaro, Guds fortsättning] för orden är hemliga och förseglade till slutet.
Dan 12:10. Många må rena sig och må göra sig vita och må pröva [prövas], men de ogudaktiga de fördärvar och alla de onda förstår inte alls, men de förståndiga [barnlösa] de förstår.
Dan 12:11. Och från den tiden, det dagliga [ständiga] offret tas bort och så att förödelsens styggelse [ödeläggande avgudadyrkan, det utblottande äcklet] sätts upp, är 1290 dagar.
Dan 12:12. Lycklig den som väntar och har nått 1335 dagar.
Dan 12:13. Men du, går mot slutet och du skall vila och du skall uppstå till din del vid dagarnas [tillvarons, det fastas] slut.
 
Vi kan också läsa Jesu ord i Matteus:
 
Mat 24:15. När ni alltså ser förödelsens [ödeläggandets, ödslighetens, plundrandets] styggelse [äckel, avgudadyrkan], som sades genom profeten Daniel [Guds domare, Guds dom, Guds närvaro, Guds fortsättning] etablera sig i det heliga området [rum, plats], den som känner igen, tänk på det.
 
Och i Markus
 
Mark 13:14. Och när ni då ser ödeläggandets [ödslighetens, plundrandets, försnillandet] äckel [styggelse, avgudadyrkan], det som sägs av profeten Daniel [Guds domare, Guds dom, Guds närvaro, Guds fortsättning], det som står där det inte ska [bör]. Han som känner igen det här då, fly till bergen [kullarna, fjällen].
 
Här ser vi alltså att det här är en viktig sak och vidare att det är på helig plats den ska sättas upp. Alltså på tempelplatsen och där det allra heligaste var. Och det är ju där Klippmoskén står.
 
Man kan också konstatera att tar men 688 och lägger till 1290 som nämns i Dan 12:11 så kommer man till 1978 och det var det år som Camp David förhandlingarna startade som senare ledde till fred med Egypten och ytterligare några år senare också med Jordanien.
 
Det är alltså intressant att notera att genom knytningen till 1978 och Camp David förhandlingarna som ledde till fred, så borde även året 2023 innehålla en fred. Och i profetian om Noa gällde det ju land, landet var torrt och befriat.
 
Man kan alltså se att 2023 borde Israel alltså både få fred med alla länder runt omkring och få hela sitt land. Vi får se när vi kommer dit.
 
Karl Håkan

 
 
 
 

1 kommentar:

  1. במקרה שלה, הניסיון של אמא כמרפא המרפא שלנו >< ישוע הוא אדון/אדון הוא ישוע אנו מתפללים ישוע המשיח כמרפא שלנו! – מה נכון/מה לא נכון? … זה עוזר אם נתפלל …/…. חושב עלי וחושב על אמא שלי מתחיל לשאול למה אמא ​​שלי הייתה מתכוונת, וגם לא אני? לא אני. לא אמא שלי.

    SvaraRadera