tisdag 21 juni 2022

220621 666 i olika tolkningar

 

220621
666 i olika tolkningar
 
 666

 
Det finns en sak i Uppenbarelseboken som de flersta känner till och det är siffran 666 i Upp 13:18 Vi ska är titta på olika tolkningar av det och också olika personer vars namn kan skrivas som 666, man blir frapperad av hur väl dessa nam stämmer med de personer som vi möter och har mött i vår samhälle, och i vår historia
 
Låt oss emellertid titta lite på bakgrunden till det vi hittar i Upp 13:18 alltså 666. Vad innehåller hela kapitlet,
 
I Upp 13 hittar vi avsnittet i Bibeln om de två Vilddjuren. Det första hade 10 horn och 7 Huvuden, och för min del ser jag det här som kollonialstaterna som var c:a 10 till antal och där 7 låg på det som var det tidigare Romarrikets område.
 
Kolonialstaterna hade makten under första delen av 1900 talet och behärskade tillsammans i stor set hela världen på den tiden. Det här stämmer väl med hur ett Vilddjur ska vara enligt Bibelns deffinition.
 
Vi kan här i Upp 13:5 kan i läsa om en munn och som profetia stämmer det väl med att här kom radion.
 
Under den här tiden kom Hitler fram och dödade 6 miljoner Judar, och vi kan i vers 7 se hur Hitler skulle strida mot de Heliga, alltså Judarna och besegra dem.
 
I Upp 13:11 kan vi läsa hur det efter det 10 Hornade Vilddjuret kommer det 2 Hormade Vilddjuret och i Historien miste ju Kollonialmakterna sin makt efter 2:a världskriget och makten gick över till Supermakterna, USA och Sovjet och deras två block Östblocket och Västblocket.
 
De 10 kolonialstaterna fanns kvar men de har inte längre makten. Men den Anda som råder är fortfarande den som var under kollonialtiden
 
Under det 2 Hornade vilddjurets tid finner vi 3 tecken
I Vers 13 hitter vi eld fråm Himlen en bra bild på Atombomberna som släps ner och exploderar, och himmel hiter också på Grekiska uranos.
 
I Vers 14 och 15 hittar vi en bild som har liv, rörelse och som kan tala, en bra beskrivning på vår TV som kom på 50 talet och som totalt har vridit hela samhället bort från Jesus och blivit en effektiv propagandakanal för världens budskap.
 
I Vers 16 till 18 hittar vi slutligen det sista tecknet 666 och på samma sätt som det 2 hornade vilddjurets tid började med Atombomben, eld från himlen så slutade den tiden med det 3:e tecknet 666. En 6:a skrivs på Hebreiska med den Hebreiska bokstaven Vav och 6 6 or blir alltså Vav vav vav och transkriberat till vårt alfabet blir det www. En profetiska fullträff.
 
Men förutom att se det här så  kan man också titta på en del namn som förekommer idag och se om summan av dem i det Hebreiska alfabetet blir 666. Men innan vi gör det ska vi läsa hela Bibeltexten. Det är alltid bra att se vad det egentligen står
.
Upp 13:1 Och jag står [han står (olika grundtexter)] på sanden vid havet och jag ser ett vilddjur som stiger upp ur havet, som har 7 huvuden och 10 horn, och på sina horn 10 kronor [kransar], och på sina huvuden kränkande [smädande, förtalande] namn [benämningar].
Upp 13:2. Och vilddjuret, som jag ser, är likt en leopard och dess fötter är som en björns och dess mun är som ett lejons, och draken [ormen] ger till honom sin styrka och sin tron och väldig makt [frihet, auktoritet].
Upp 13:3. Och jag ser ett av hans huvuden, som är dödligt skadat [plågat, stympat], och hans dödliga skada [plåga, stympning] läks [behandlas] och man förundrar sig över hela jorden, och följer vilddjuret.
Upp 13:4. Och man dyrkar [vördar, huka sig för] draken [ormen], som ger vilddjuret makt [ frihet, auktoritet], och dyrkar [älska, böjer sig för] vilddjuret, och frågar: Vem är lik vilddjuret, vem kan föra krig med honom.
Upp 13:5. Och till honom ges en mun, som talar stort och kränkande [smädande, förtalande], och makt [frihet] ges till honom att göra så i 42 månader.
Upp 13:6. Och han öppnar sin mun till förtal [smädelse, kränkning] mot Gud, förtal [smädelser, kränkningar] av hans namn, och hans tabernakel [tält, boning], och de som bor i himlen.
Upp 13:7. Och det ges honom att strida mot de heliga och besegra [få övertaget över] dem och han fick makt [kapacitet, auktoritet] över varje folk och språk och nation.
Upp 13:8. Och alla som bor på jorden, de vars namn inte har skrivits i livets bok, det slaktade lammets, från universums grundläggning [värdens skapelse], skall dyrka [älska, böjer sig för] honom.
Upp 13:9. Om någon har öra, han hör [han lyssnar].
Upp 13:10. Om någon leder någon in i fångenskap, går han iväg i fångenskap, om någon dödar med svärd, må [är det nödvändigt att] han dödas med svärd, här gäller uthållighet [tålamod] och tro [övertygelse] för de heliga.
Upp 13:11. Och jag ser ett annat vilddjur som stiger upp från jorden [marken, landet] och det har två horn likt ett lamm och det talar som en drake [orm].
Upp 13:12. Och det utför det tidigare vilddjurets hela makt [styrka, kapacitet, rätt], inför honom, och det gör så att hela jorden och de som bor på den dyrkar [älskar, underordnar sig] vilddjuret, det tidigare, det som botades [behandlades, tjänades] för den dödliga skadan [plågan, förbannelsen].
Upp 13:13. Och han utför väldiga tecken och gör så att eld kommer ner från skyn [himmelen, (på grekiska: uranou)] på jorden inför människorna.
Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.
Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], vill [må] han ge ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.
Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.
 
 
Mycket har skrivits om 666 och vi ska titta på det här och vad det kan stå för.Som vi skrev tidigare så skrivs en 6:a på hebreiska med Vav.
 
Och när vi ser hur man brukar skriva de Hebreiska bokstäverna på vårt alfabet får man w w w, och när man ser det ser man vilkne fullträff vi har här ur profetisk synvinkel.
 
Och ser men det historiskt så kom www på internet 1990 och 1991. 1990 kom idén och 1991 började man tillämpa det.
 
Som vi vet har det blivit totalt dominerande och snart sett alla företag, institutioner etc har www sidor.
 
Och när man ska köpa något på nätet från någon av de här företagen på www sidorna då ska man ha ett användar namn och en kod och dessutom kan man konstatera att ens dator har ett IP nummer.
 
Vi möter det här i vers 17 där det kallas Vilddjurets namn och märke (eller känntecken, kod) och slutligen Vilddjurets nummer.
 
Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.
 
Men ett annat sätt att använda den här siffran är att titta på de personer som har inflytande idag och se om deras namn kan skrivas så att summan av de Hebreiska bokstäverna blir 666
 
Vi ska här titta på några av namnen på personer idag som betytt eller betyder mycket i den utveckling av ondska som vi ser idag.
 
Och vi ska titta på 4 Namn
 
Klaus Schwab
Hitler
Miljö Gretas efternamn Thunberg
Påvens efternamn Fransiskus
 
Vi börjar med Klaus Schwab
 
 
Klaus Schwab blir 666

 
Ordförande Word Economic Forum är Klaus Schwab. När vi räknar på hans namn med Hebreiska bokstäver så som man kan göra med det tal som Uppenbarelseboken nämner i Upp 13:18 så får vi just 666. Det som alltså är Vilddjurets tal.
  
Det är
  
Det är
  
Det är en intressant samling som Klaus Schwab hamnat i med Hitler och Miljögreta och Påven, och när man ser Word Economic Forums agenda där man vill utnyttja Pandemin till att omstarta hela vår ekonomi efter att först ha kraschat den. Och där vi alla ska sluta äga våra saker och i fortsättningen låna det vi behöver. Etc. Alltså en utpräglad Socialist stat som ska sträcka sig över hela Världen.
 
När man ser det och 
 
När man ser det och 
 
När man ser det och samarbetet med FN och deras agenda 2030 då förstår man att Bibeln satt honom tillsammans med Hitler.
 
Låt oss nu räkna på hans namn med hebreiska bokstäver och se hur man kan räkna fram Vilddjurets tal 666.
 
Låt oss nu räkna på hans namn med hebreiska bokstäver och se hur man kan räkna fram Vilddjurets tal 666.
 
Låt oss nu räkna på hans namn med hebreiska bokstäver och se hur man kan räkna fram Vilddjurets tal 666.

 
Klaus Schwab
Bokstav    Möjliga Hebreisk bokstäv och deras talvärde
K              kaf           20            qof              100
L              lamed      30
A              oskrivet       0               alef          1                ayin          70
U              vav           6
S              
U              vav           6
S              
U              vav           6
S              samek         60             shin         300
 
Sch          shin         300
W             vav           6
A              
 
Sch          shin         300
W             vav           6
A              
 
Sch          shin         300
W             vav           6
A              oskrivet       0               alef          1                ayin             70
B              bet           2
 
Låt oss summera de fetade hebreiska bokstävernas siffror. Vi får:
 
vav 6 = 6
kaf+lamed+alef+vav+alef+bet = 20 + 30 + 1+ 6 +1+2 = 60
shin+shin = 300+300 = 600
Summa 666
 
Klaus Schwab blir alltså 666
 
Måtte Gud vara med oss för framtiden ser inte ljus ut åtminstone inte i det närmaste perspektivet.

Men 

Men 
Men Jesu har lovat att frälsa hela världen så vi får se fram mot hans räddning och den kommer för allt som Bibeln har lovat hittills har slagit in och då gör det här, att Jesus ska styra världen till sist, det också.
 
 
 
Hitler blir 666
 

 
Vi kan som ett andra exempel räkna på Hitler. Och vi skriver det då på hebreiska med de hebreiska bokstäverna.
 
האיתלייר
 
 
Här har vi återgett "i" med ett Alef före ett Yod (Alef stoppas ibland in före andra vokaler) och vi har skrivit två Yod som "e" vilket ibland förekommer.
Det blir då:
 
Vi får det då till.
 
H                ה                 He             5               
                   א                 Alef            1
i                  י                  Yod           10
T                ת                 Tav            400
L                ל                 Lamed      30
E                י                  Yod           10
                   י                  Yod           10
R                ר                 Resh         200
 
Tav + Resh 400 + 200                                   = 600
Yod+Lamed+Yod+Yod 10+30+10+10           = 60
He+Alef 5+1                                                  = 6
 
Hitler blir alltså 666
 
Så nu har vi alltså hittat två namn så båda blir 666 det är Hitler som verkligen platsade i rollen som Antikrist och så är det Vlaus Scwabb som tycks vara den som tagit över mycket av hans roll idag. 
 
 
 
Miljö Gretas efternamn Thunberg blir 666
 

 
 
I Upp 13:18 läste vi om 666 som många anser är Antikrists siffra.
 
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.
 
Och som ett tredja exempel på ett namn och hur man räknar vill jag här ta Mijö Gretas efternamn som faktiskt blir just 666. Hennes efternamn är Thunberg och det blir alltså:
 
 
T       ת       tav            400
H       ה       he             5
U       ו        vav           6
N       נ       nun           50
B       ב       bet            2
E                skrivs inte alltid ut i hebreiska
R       ר       resh          200
G      ג        gimel        3
 
tav + resh 400 + 200                                   = 600
nun + he + bet + gimel  5 + 2 + 3 + 50      = 60
vav                                                               = 6
 
Totalsumma                                               666
 
Miljögreta tillhör alltså också dem som platsar i 666
 
Vi såg hur hon trädde fram för några år sedan och hur hela världen böjde sig för henne och man förstod ingeting. Men nu har det varit tyst ett tag om jus Miljögreta. Men miljön som verktyg för att driva frågorna blir bara mer och mer aktuellt. Och fast experter på miljö idag säger att allt det här är fallskt och vi har inte alls de här miljöproblemen från koldioxid som man pratar om så fortsätter massmedia med sin indoktirnering och ledande politkier fortsätter att mala på med sin fanatiska miljö politik.
 
Så ävern om just Miljögreta inte syns så mycket så kan man klart se att de som vill ta över Västvärlden med sin socialistiska diktatur, klart har surrat fast sig vid miljöfrågan för att anävnda den som verktyg i sitt arbete och i sin förförelse.
 
 
Påvens efternamn Fransiskus blir 666

 

 
 
Många säger att Påven är Antikrist, och det finns också de som säger att det här är den siste Påven.
 
Om det blir så får vi se men en sak kan vi konstatera och det är att Påvens namn Fransiskus på Italienska Franshesko blir 666, Alltså Vilddjurets märke, när man räknar på de Hebreiska talvärdena.
 
Låt oss titta på det.
 
Fransiskus som vi sade är egentligen Franshesko på Italienska och det blir:
 
F blir ett Pe och det står för 80
R blir ett Resh och det står för 200
Sh blir ett Shin och det står för 300
E brukar inte skrivas ut och kan alltså hoppas över
S skrivs med ett Shamek och står för siffran 60
K står för Caph och står för siffran 20
O skrivs med Vav som står för siffran 6
 
Summan blir nu 80 +200 + 300 + 60 + 20 + 6 = 666
 
Alltså Påvens namn Fransiskus blir 666.
 
Det finns profetior som säger att han är den siste Påven.
Och många har genom tiderna sagt att, det är Påven för den Romersk Katolska kyrkan, som skall bli Antikrist.
 
Vi får se vad som händer, men som vi vet, från de Bibliska profetiornas uppfyllelse, så lever vi i de sista tiderna.  
 
Vi har också sett Påven släppa fram Buddister till att bedja vid altaret i Peterskyrkan. En Muslim som har böneutrop från Peters Kyrkans tak. Kyssa Koranen, denna hemska bok. Och till att välsigna Abbas, Palestiniernas President, och kallade honom fredsängel, han som har som mål att utplåna Israel.
 
Och vi har på senare tid sett hur det här arbetet med att länka ihop alla religioner i en enda fortsätter med den Katolska kyrkan som drivfjäder til
lsammans med många av de andra kyrkorna idag. . Så mänskligt att döma så verkar det här, att vi ser den siste Påven idag och att han går den ondes väg i denna tid, att stämma
 
nu har vi, förutom 666 som www, gått igenom de här 4 namnen och sett att de alla går att skriva så att summan blir just 666 och alla är på något sätt inblandad i den avslutning av vår tid, som vi ser just nu, när många av oss är överens om att vi är på ändens tid och snart kommer Jesus.
 
Karl Håkan
 
(666, Klaus Schwab, Hitler, Miljögreta, Påven, www)
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar