måndag 10 oktober 2022

221010 Inför 2023

 

221010 
Inför 2023
 
2023
 
Det är intressant att följa utvecklingen nu inför 2023, Det vi ser, ser inte bra ut, Ja 2023 tycks i många avseende bli ett förfärligt år.
 
Det finns de som säger att de tror på ett Kärnvapenkrig bara inom nägra månader. Det finns de som tror att hela västvärldens ekonomi kommer att krascha och att vi inte ens kommer att klara oss fram till Jul.
 
Vi har sett nu hur man har sprängt de fyra Gasledningarna från Ryssland sä att vi ska få fysa i vinter. Och gaspriset som för min del tidigare var 69 öre/kWh har nu stigit till 365 öre/kWh. En ökning med runt 5 ggr. En ökning i en storlek som man aldrig sett tidigare.
 
Vem gjorde det. Ja det finns de som pekar på Ryssland. Men det ägde ju rum i det område som är hårdbevakat av Svenska och Danska marinen. Så vår militär vet, men säger inget. Och hade det varit Ryssland så hade man lagt fram bevis redan, från den utrustning som övervakar området.
 
Så logiskt tänkande pekar alltså på att det var Nato och att vi var införstådda med det i Sverige. Tänk så galet. Den organisation som vi ska gå in i är den som ska få oss att lida. Gör oss fattiga. Få oss att frysa mm. Och den stora massan i våra länder vet inget. De går på våra massmediers förförelser.
 
Kommer Jesus nästa år, alltså 2023. Ja enligt Profetian som vi läste i de tidigare artiklarna så var det trolilgt, och en intressant aspekt på det hela är att nu har Israel fått 5 röda kor och det är ett måste för att kunna inviga ett Tempel. Då ska prästerna renas med askan från en röd ko.
 
Det här är den 10:de kon i ordning från Mose tid, och en profetia säger att när den 10 röda kom slaktas och bränns då kan Messias komma. Och kon  kommer att slaktas och brännas hösten 2023 för kon som bränns ska vara 2 år gammal och det sker alltså hösten 2023.
 
Så det är alltså så att det här året 2023 som jag såg och skrev om för flera år sedan, det framstår idag som helt unikt. Kommer vi att ta oss levande igenom det. Och om Jesus inte kommer så kanske hela mänskligheten utplånas.
 
Men tider ska ju förkortas och Jesus ska ju komma så vi får se fram mot det, vi som är Kristna, för vi har ett hopp, till skillnad mot alla de i världen som bara ser hemskheterna och problemen.
 
Så när vi ser 2023 framför oss så får vi ropa till Jesus: Jesus kom vi behöver dig nu.
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar