lördag 31 december 2022

221231 Vi har fått 7 onda Andar i Sverige

 

221231 
Vi har fått 7 onda Andar i Sverige
 

Vi kan läsa i Jesu undervisning om den orena Anden som lämnade människan för att sedan komma tillbaka med 7 andra onda andar värre än den själv.
 
När vi ser Sverige idag känner man igen sig.
 
Vi läser bibelordet ur Matteus och Lukas.
 
Mat 12:43. Och när den orena anden skall gå från den människan förs den till torra platser, i sökandet efter vila, men han finner ingen.
Mat 12:44. Då säger han: Jag vänder om till mit hus som jag gått ut ifrån,och han finner det ledigt, och det är sopat [fejat] och smyckat.
Mat 12:45. Då går han bort och tar med sig 7 andra onda andar, mycket värre än han själv, och de kommer också in och bor där, och resultatet blir att det sista är värre än det första. På det här viset kommer det också att bli för den här onda generationen [folket, släktet].
 
Luk 11:24. När den orena anden ska lämna den människan förs den till torra trakter [platser] och söker efter vila, och han finner ingen. Han säger då: Jag ska återvända till mitt hus, som jag gått ut ifrån.
Luk 11:25. Och han kommer och finner det sopat [fejat] och smyckat [pyntat].
Luk 11:26. Då går han bort och tar med sig 7 andra onda andar, ondare än han själv, och de kommer in och bor där. Och följden är att det sista blir värre än det första, för den människan.
 
Sverige var en gång ett Kristet land och vi hade Jesu skydd mot onda andar och ondska i vårt land. Men Så satte vi upp Socialismen på Altaret vid sidan om Jesus och under 1970 talet tog vi ner Jesus och vi var ett Socialistiskt och pluralistiskt land där allt var välkommet.
 
 
Och idag har vi 7 onda andar i vårt land som har tagit över och slåss om makten .Vi har:
 
Islam som idag utgör c:a 1 miljon av vår befolkning på 10 miljoner. Och en minoritet som ökar hela tiden. Och det är många som säger att inom en framtid är vi ett muslimskt land.
 
 
Vi har Vänstervridningen som idag har glidit långt ut på vänsterkanten och vi ser hur censur och lögnpropaganda mer och mer styr landet genom våra massmedia precis som det var i Sovjet och DDR.
 
Vi har Ateismen, som säger att det inte finns någon Gud, fast vi ser hur profetiorna i Bibeln går i uppfyllese och fast vi ser alla onda Andar som tar stryprgrepp på västvärlden idag, Andar som man säger alltså inter finns.
 
Vi har den sexuella förvirringen som råder i vårt land, som idag helt behärskar vårt land. Ingen får säga emot utan förvirringen bara ökar och fler konstigheter kommer till hela tiden och man går  idag t o m in i våra skolor och bibliotek och sprider sitt budskap till våra barn. Och vi andra står och tittar på och är tysta för att inte hamna inför Domstol.
 
Vi har Buddismen. En religion som säger att de inte har några Gudar och som i och med det är helt OK att rekommendera i Sjukvården och i skolan medan Tron på vår Jesus som vi alltså haft i 1000 år snart i vårt land är helt förbjudet att rekommendera människor, Yoga och Mindfulnes är OK men inte Kristen bön och förbön och detta i vårt land.
 
Vi har nu också fått in Globalismen . Ett system som i bakgrunden styr allt idag. Deras princip är att härska men inte synas och vi ser hur hela västvärlden följer dem. Deras ord är lag och de politiker som vi väljer de gynnar inte oss utan de går Globalisternas ärenden även om det innebär att vi får frysa och svälta och våra pengar försvinner.
 
Och den sista av alla dessa 7 onda andar som vi har det är Klimathysterikerna. Dessa som säger att Koldioxid är farligt och att vi måset sluta elda och använda fosila bränslen mm. Samtidigt som vi uppnått mättnad på koldioxidens växthuseffekt och en ökad koldioxidhalt bar ger en grönare värld med mera växtlighet och därmed också mera mat. Koldioxiden är ju växternas mat av vilken de får kolet som de byger upp sina kolkedjor med som sedan blir vår mat.
 
Så här galet har vårt land, ja hela västvärlden blivit när vi övergav Jesus och de onda Andarna fick fritt spelrum. Så nu är det dags att ta tillbaka Jesus och be honom ge order till de onda Andarna att lämna vårt land och åter fylla det med sin Helige Ande så att Sverige åter blir ett Kristet land.
 
Jesus hjälp oss, vi går under om du inte räddar oss!!
 
Karl Håkan
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar