lördag 8 juli 2023

230708 Antikrist sitter redan i Guds tempel

 

230708 
Antikrist sitter redan i Guds tempel
 

Det finns en tanke som många i Guds församlingar har idag och det är att Jesus inte kan komma förrän Antikrist har uppträtt och satt sig i Templet.
 
Vi kan läsa om det här i Andra Tessalonikerbrevet:
 
2 Tess 2:1 När det gäller vår herre Jesu Kristi ankomst, då vi skall samlas hos honom, ber vi er, bröder,
2 Tess 2:2. Att ni inte plötsligt [snabbt] blir upprörda [skakar, vacklar] bort från förståndet, och inte heller bli rädda av det som sägs genom ande, eller genom ord eller genom brev från oss, gällande att Kristi dag har kommit.
2 Tess 2:3. Ingen av er skall bli förvillad [bedragen], på inget sätt, angående om aldrig han skall [må] komma, för först är frånfallet [upproret, skiljandet, avsteget från sanningen] och syndens människa skall uppenbaras, undergångens [förtappelsens, ruinens, dödens] son.
2 Tess 2:4. Motståndaren, som upphöjer sig över alla, han blir kallad Gud och helig, så att han sätter sig i Guds tempel, såsom Gud, för att visa att han själv är Gud.
2 Tess 2:5. Minns ni inte dessutom att jag sa er detta när jag var hos er.
 
Alltså går många och väntar på att det tredje templet ska byggas, men där ligger ju idag Klippmoskén. Just på den plats där templet ska ligga och offrandet skulle ske.
 
Ska Gud ta bort den här moskén eller kommer något annat att hända så att man kan bygga templet t ex en Jordbävning.
 
Men vi behöver inte spekulera för Antikrist har redan satt sig i Templet för i 2 Kor 6:16 kan vi läsa att vi är Guds Tempel. Det är alltså församlingen som är Guds Tempel
 
2 kor 6:16 Hur kan Guds tempel förlikas med avgudar? Vi är den levande Gudens tempel, ty Gud har sagt: Jag skall bo och vandra mitt ibland dem och vara deras Gud, och de skall vara mitt folk.
 
Idag är det inte längre Jesus som är i våra församlingar och kyrkor utan de ha mer och mer blivit som världen som idag styrs av Antikrist. Ja hela västvärlden som en gång var kristen och alltså utgjorde ett Guds tempel har idag tagits över av Antikrist.
 
Vi ser idag hur Socialismen och Globalismen och HBTQ och Buddismen och Ateismen etc totalt har tagit över och dominerar i västvärlden, Ja de tränger också in i våra kyrkor och församlingar.
 
Med andra ord kan vi konstatera att Antikrist och hans Ande har satt sig i Templet reda och vi är mitt inne i den sista tiden och Jesus kan komman när som helst. Vi ska inte gå och vänta på något 3:e tempel på Tempelplatsen för ordet är redan uppfyllt.
 
Alltså: Jesus kan komma när som helst. Var redo och ropa varje dag till Gud att han måtte komma för allt är så Galet idag.
 
Halleluja, Jesu seger står för dörren.
 
Karl Håkan
 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar