tisdag 11 juli 2023

230711 NATO, OTAN, SATAN

 
230711 
NATO, OTAN 
         SATAN
 


Vi hör just nu hur Sverige nu ska gå med i NATO och det är nu godkänt och Ukraina ska också med i NATO även om ingen tidplan finns där.
 
Det intressanta är att på NATOs logo står förutom NATO också NATO baklänges och det blir OTAN, Det intressanta är att i vissa språk så kan O också utalas som A och sätter man sedan ett S framför så får man SATAN, Är det det förbundet vi går med i.
 
Vi kan också konstatera att nu har Nato både sundet ut ur Svarta havet och Öresund utfarten från Östersjön. Och med Norge som Natomedlem och Finland som kan gå in och skära av förbindelsen landvägen med Kolahalvön så kan Nato totalt stänga in Ryssland.
 
Men varför vill man till varje pris krossa Ryssland, ja en del tror att det är för att det är ett stort land med mycket naturtillgångar. Men sanningen som jag ser det är för att Ryssland är ett Kristet land som bygger på den Kristna Tron.
 
De som styr världen idag är i stor utsträckning rika Judar som inte insett Jesu välsignelse utan vill utplåna hans namn från Jordens yta och mycket av deras makt utgår från USA. Och därför vill de använda sin makt genom USA och Nato till att utplåna Jesu namn genom att erövra Ryssland och göra det till ett sekulärt land med HBTQ och all den galenskap  som vi ser i det avkristnade västvärlden.
 
Men något Judehat ska vi verkligen inte ha, det finns många fina och bra Judar. Men man måste också våga peka ut de människor som är motsatsench, det inte för att de är Judar utan för det de gör med vår värld idag.  Idag går en väckelse fram bland Judarna och det sägs att uppemot en halv milj Judar är frälsta idag.
 
Men när man då ser OTAN på NATO logan och ser att det leder till SATAN då ser vi vad klockan är slagen.
 
Jesus kommer snart och nu har vi tagit ytterligare ett steg på vägen.
 
Men det är viktigt att vi också läsa Upp 15:1 – 4 där vi möter den tid vi har nu. Hela jorden är idag genomskinlig vi kan se allt och koppla upp oss till vem vi vill när som helst. Och då ska vi veta att det är Jesus som styr. Ja vi skall t o m sjunga glädjesånger för nu vet vi att vår förlossning närmar sig. Jesus står för dörren.
 
Upp 15:1. Och jag ser ett annat väldigt och fantastiskt [underligt] tecken [mirakel] i himmelen, 7 änglar [budbärare], som har de 7 sista plågorna [förbannelserna, skadorna], eftersom med dem fullföljs Guds vrede.
Upp 15:2. Och jag ser såsom ett hav av glas blandat med eld och de som segrar från vilddjuret och från hans bild och från hans kod [märke, prägling, kännetecken] från hans namns siffra. De hade ställt sig vid [på, mot] glas havet och håller Guds harpor.
Upp 15:3. Och de sjunger Guds tjänare Moses sång och Lammets sång, de sjunger [förklarar]: Väldiga och fantastiska [underbara, förunderliga] är dina gärningar, Jesus [Herre] Gud den allsmäktige. Rättfärdiga och sanna dina vägar, du de heligas [folkens (annan grundtext)] kung.
Upp 15:4. Vem ivrar [lyder, fruktar] verkligen inte för dig Jesus [Herre], och lovprisar dit namn, för endast du är helig, för alla folken skall komma, och skall tillbe [böja sig] inför dig, för dina rättfärdiga beslut [domar, påbud] synliggörs [klargörs, manifesteras].
 
Det är Jesu beslut som genomförs och när vi gått igenom den fas vi är inne i idag då ska vi få se hur alla knän ska böja sig för Jesus, Han kommer att bli vår kung och styra världen ihop med de som älskar och tror på honom.
 
Karl Håkan
 
(Etiketter: Jesus kommer, Ryssland, Nato, Otan, Satan)
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar