söndag 26 februari 2023

230226 Ska Väst öppna en nordlig front mot Ryssland

 

230226 
Ska Väst öppna en nordlig front mot Ryssland
 

Många undrar varför det är så viktigt att vi går med i Nato, en organisation som ändå inte har kapacitet att försvara oss. Vilket vi ser nu i Ukraina. Jag har funderat på den frågan och jag tror jag ser ett svar.
 
Avsikten är att öppna en Nordlig front genom Finland där Sverige ska vara backuppland ungefär som västra Ukraina är för Östra Ukraina där striderna just nu pågår. Och om Ryssland i det läget angriper Baltikum ska vi ställ upp och gå till motattack där. Vi ser idag hur kriget i Ukraina har kört fast och hur väst håller på att få slut på vapen och ukrainska soldater.
 
Målet för väst är ju att nöta ut och erövra och stycka upp Ryssland och som det ser ut nu måste något göras för att bryta stilleståndet. Med Svenska och Finska styrkor och resurser så hoppas de som driver kriget i väst att kunna få in den kil som bryter upp Ryssland och slutligen får det att falla.
 
En sund människa undrar naturligtvis var detta oerhörda Rysshat i väst kommer ifrån, Ryssland är ju en vänligt sinnad och faktiskt i viss mån också demokratisk stat idag och inte alls den Kommuniststat som Sovjetunionen var och som hade som mål att göra hela världen till slavar under kommunismen. Vi såg ju på den tiden hur kommunismen bredde ut sig och tog över det ena landet efter det andra och vi i väst kunde inte försvar mot det.
 
Men idag är Ryssland ingen kommunistisk stat utan det är en Kristen stat som bygger sitt samhälle på Bibelns grund. Visserligen en Ortodox variant av kristendomen men likafullt kristen.  Vi har själva hört Putin tala om hur hos dem gäller Bibelns begreppet man och kvinna, medan här i väst är det HBTQ och könsförvirring som ska ta över och en avkristnad tillvaro byggd på Socialismen. (You shall own nothing and be happy)
 
Det här vill man inte ha i Ryssland, medan de som styr i väst till varje pris vill vrida hela världen till deras avkristnade tro. Och i det här läget ställer alltså vi i Sverige upp och gör allt vi kan för att hjälpa de här krafterna att besegra Ryssland, ett av de få återstående Kristna länderna i världen. 
 
Och t o m i våra Kyrkor talar man om hur hemsk Putin är och hur människorna lider i Ukraina. Ja lidandet i Ukraina är hemskt, men det beror på att de som driver det som pågår här väst inte bryr sig om mänskligt lidande. Det är t o m tvärsom ett propagandainslag i deras kamp. De säger: Se så hemskt det blivit, nu måste vi verkligen stoppa och erövra Ryssland och Putin.
 
Vi som känner tidstecknen vi vet att Jesus kommer mycket snart och att därför djävulen och hans anhang rasar för de vet att deras tid är kort och att Jesu dom kommer att drabba dem. Och i sin förvirring tror de att genom att utplåna Jesu namn från Jordens yta ska de kunna stoppa Jesu kommande och dom.
 
Men vi som har läst profetian vi vet att det som står i den går i uppfyllelse, så har det varit hela tiden hittills. Även om det sett svårt ja omöjligt ut så har Bibelns profetior slagit in och den här sist delen kommer också att göra det, och som vi citerat många gånger så kan vi se slutet i Upp 19:20.
 
Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets kod [märke, prägling, kännetecken]och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.
 
Vilddjuret är just de Globlistkrafter som verkar här i väst idag för att erövra hela världen för deras sak, och Den Falske Profeten är Islam som vi ser idag går fram tillsammans med Globalismen. Och båda kommer alltså att kasts i sjön som brinner med svavel.
 
Ja till och med Djävulen själv kommer att gripas och det kan man läs i Upp 20:1 – 3.
 
Upp 20:1. Och jag ser en ängel [budbärare] som kommer ner från himlen och som håller avgrundens [dödsrikets] nyckel och en väldig boja i sin hand.
Upp 20:2. Och han tar fast draken [ormen] den gamle ormen, som är Djävulen och Satan och han binder honom för tusen år.
Upp 20:3. Och han kastar honom i avgrunden [dödsriket] och låser om honom och förseglar dessutom om honom, för att han inte skall kunna bedra folken mera, tills de tusen åren har gått. Därefter skall han befrias en kort tid.
 
Och för dem som undrar över varför det är de här tre så kan vi finna dem i Upp 16:13 i den 6:e vredes skålen, den som utgjuts just nu tillsammans med den 5:e, där vi har censuren och lögnerna som vi ser idag. Vi citerar också de här delarna.
 
Upp 16:10 Och den 5:e ängeln [budbäraren] tömmer sin skål på vilddjurets tron och följden blir att hans rike förmörkades och de bet sönder sina tungor [bet fast sina tungor, lade tand för tunga] av våndan [slitet, lidandet, det hårda arbetet].
Upp 16:11 Och de förtalar [smädar] då himmelens Gud på grund av sina våndor [jobbigheter, lidanden] och på grund av sina varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] och vänder inte om från [ångrar inte, omprövar inte] sina gärningar [handlande, slit].
Upp 16:12 Och den 6:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål över den väldiga floden Eufrat [forsa, rusa, våldsam] och dess vatten blir uttorkat för att vägen [marschen] skall förberedas för konungarna [herrarna, regenterna] från öster [solens uppgångar].
Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.
Upp 16:15 Se jag kommer som en tjuv, välsignad den som vakar och den som bevarar sina kläder, så att han inte vandrar omkring naken och man får se hans blygd [skam, oanständighet].
Upp 16:16 Och han samlar dem till den platsen som på Hebreiska kallas Harmagedon *.
{* Harmagedon [Megiddos Berg], (se också likheten med Hamongog i Hes 39:11):
Hamongog = Larmande hopen, hopen som skall ta bort, hopen som rör sig i cirklar; Gogs tumult, Gogs hop
// Hamon <hmn> = tumult, oväsen, mängd, folkmassa
// Gog <gvg> = altartopp, tak. larma, klaga, fantisera, röra sig i cirklar, fest, dela, ta bort)}
 
 
Så det vi ser idag ingår i Guds plan och Jesus kommer att segra, vi ser det klart när vi läser Uppenbarelseboken. Och tänk vi lever i den tiden när vi ska få se det här. Men ännu är ondskan verksam och Daglig bön är ett måste, ett rop till Gud om skydd genom den här hemska tiden. Och snart kommer han vår Mästare och Herre, Jesus Kristus.
 
Karl Håkan
 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar