onsdag 4 december 2019


Sigillen 32,
I Änden kommer Jesu klara budskap att försvinna



Jesus är Solen och här ser vi hur solens ljus uppträder som en sönderfransad säck. Solljuset kommer inte fram som det ska längre.

Här känner vi igen oss i dagens samhälle, där Jesus är utlyft. Där alla officiella sammanhang förnekar Jesus och hans kraft och frälsning.

Upp 6:12. Och jag ser när han öppnar det 6:e sigillet, och se det sker en väldig jordbävning och solen uppträder svart som en sönderfransad säck [i slitet hårigt säck tyg] och månen uppträder som blod [blodsutgjutelse].
Upp 6:13. Och himlens stjärnor faller till jorden, som fikonträdet kastar sina omogna fikon av skakningarna från en väldig storm.


Som vi sa i förra avsnittet så övervinner alltid ljuset mörkret. Det ’är därför som ondskan idag försöker att stoppa Solens strålar, Jesu Budskap, så att djävulens falska budskap ska kunna komma fram.

Ondskan har alltid varit en lögnare och när sanningen lyser avslöjas han. Det är därför som dagens samhälle gör allt för att ta bort Jesu sanna budskap för i det avslöjas ju Djävulen.

Det är t ex intressant idag hur man ska låta var och en själv bestämma vad han/hon är för kön oberoende av hur det är rent fysiskt. Det innebär ju att man i många fall låter en lögn stå över sanningen, och det visar just hur snett vårt samhälle är på väg att bli.

Men vi ser fram mot att Jesus ska komma och det är det som händer när dagen gryr, när solen åter går upp, då försvinner alla onda Andar, och den tid vi har nu av mörker och ondska är över. Vi får se vår segrare Jesus komma.

Jesus är den verkliga sanningen, det verkliga ljuset och has ankomst är mycket nära.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar