torsdag 5 september 2019


De 7 Församlingarna 62,
1000 årsriket ska regeras av de som idag är bortcensurerade


Det är ganska intressant, men så kan man tolka det som står om Laodicea och det som står om 1000 årsriket. De som idag blir bortcensurerade i våra massmedia för att de sprider Jesu budskap och Sanningen, De får revansch i 1000 årsriket för då är det de som Regerar.

Upp 3:21. Den som segrar han skall få sitta med mig på min tron, som jag också sitter med min fader på hans tron.
Upp 3:22. Den som har öra han hör vad anden säger till församlingarna.


Och så kan vi läsa om 1000 årsriket

Upp 20:4. Och jag ser troner, och de själar som halshuggits [blivit avhuggna] på grund av Jesu vittnesbörd och på grund av Guds ord och som inte dyrkar [älskar, vördar] vilddjuret och inte hans bild och inte mottar märket [präglingen] på sin panna och på sin hand, de sitter på dem och domsrätt [dom] ges till dem, och de lever och de regerar med Kristus de tusen åren.

Vi känner igen Tron och Troner i de två bibelställena.

I versen (Upp 3:21) om Laodicea lovas den som segrar att få sitta på Jesu tron tillsammans med Jesus

Och i versen om 1000 årsriket (Upp 20:4) ser vi de som inte dyrkat vilddjuret de sitter också på Troner och regerar tillsammans med Jesus.

Och vi kan också läsa att det är de som blivit halshuggna, eller som man också kan översätta det, avhuggna, Alltså uteslutna ur samhället. Och det är ju så det går till idag. De som kommer med sanningen får inte yttra sig, idag.

De som inte böjer sig för Vilddjuret i TV och på Internet, Alltså blir PK utan fortsätter och sprida budskapet som Jesus säger, det är de som ska leva och regera tillsammans med Jesus Kristus.

Jesu sanna efterföljare som inte böjer sig och blir PK utan fortsätter Jesu sanna Budskap de har en fantastisk tid framför sig för snart går vi in i 1000 årsriket.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar