fredag 20 september 2019


Vad ska man med en katt till som inte kan fångar råttor
190920

Vad ska man med en Polis till som inte fångar bovar!

Det frågar vi oss i Lund idag. Nu small en Bomb igen, den här gången på Gunnebo i nord Västra Lund. För ett par veckor sedan i Centrala Lund.

I Sommeras brändes 40 bilar på en månad i Lund på olika ställen. Men undrade varje morgon var de hade bränt i natt.

Och lyssnar man till Polisen säger de att det är bara uppgörelse i den Kriminella världen. Men det är ju den som Polisen ska ta bort. De ska inte finnas ute i vårt samhälle. De ska vara inlåsta eller utvisade för gott.


Och åter tänker man på Deng Xiaopings ord: Vad ska man med en katt till som inte kan fånga råttor. Och med de orden som grund gick Kina från att vara ett Maoistiskt land med stora problem. Till att bli det moderna Kina som idag är Världens näst största Ekonomi.

Tyvärr blev vi inte av med Kommunismen i Kina och den ser vi nu kommer igen, och tar på nytt sitt grepp, och driver Kina till Diktatur och Censur.

Men Meningen som Deng Xiaoping sa: Vad ska man med en Katt till som inte kan fånga råttor. Det är något som gäller i vårt land. Samhället måste kunna hålla rent från Kriminella gäng och Maffia. Annars tar de över och har sin egen Rättsskipning.

Jesus hjälp oss i vårt vilsna samhälle att på nytt komma tillbaka till dig, du som är den ende som kan lösa våra problem.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar