torsdag 5 juli 2018


Ändetiden 483,
Att Radio och TV kommit visar att Jesus kommer mycket snart


Ja inte så att de sker exakt samtidigt, men att vi fått Radio och TV mm, som bygger på radiovågor, är ett tecken på att Jesus tillkommelse är nära.

Det är intressant att läsa Jesu ord om blixten som far över himlen, som han nämner som en av sakerna för att beskriva tiden för sin ankomst. Blixten sänder ut Radio vågor och det var det närmaste man kunde komma vår tids Radio och TV och Mobiltelefoner etc. som ju använder Radiovågor. Så vad Jesus säger är just att användande av Radiovågor är ett av tecknen och förutsättningarna för Människosonens ankomst. 

Och vi kan läsa om det här i Mat 24:

Mat 24:26.  Om de alltså säger till er: Se han är i öknen, gå inte ut dit. Se han är i de inre rummen [de privata rummen], tro det inte.
Mat 24:27.  För precis som blixten utgår från öster och skiner ända till väster, så kommer det att också bli vid Människosonens [Adams sons] ankomst [närvaro].


Och det här som görs med Radiovågor det kommer att täcka hela världen. Från öst till väst. Öster och väster hänger ju ihop. De möts i samma punkt, så alla kommer att vara involverade i det här. Precis som det är idag.

Och vi kan läsa om Radion och TV i Upp 13 som vi talat om i tidigare avsnitt:

Upp 13:5. Och till honom ges en mun, som talar stort och kränkande [smädande, förtalande], och makt [frihet] ges till honom att göra så i 42 månader.
Upp 13:6. Och han öppnar sin mun till förtal [smädelse, kränkning] mot Gud, förtal [smädelser, kränkningar] av hans namn, och hans tabernakel [tält, boning], och de som bor i himlen.

Munnen är här Radion som kom under första halvan av 1900 talet och som användes av Hitler under 2:a världskriget, och Judeutrotningen.

Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.

Och här har vi alltså TV Vilddjurets bild med ljud och rörelse. TV använder också radiovågor.

Och vi kan gå vidare och se hur vi har Satellit TV i Upp 14:6 – 11. Budbärarna, änglarna, som flyger högst på himlen med sina budskap.

Så alltså är det här, när vi börjar använda radiovågor och Radio och TV, ett tecken som visar att snart kommer Jesus.

Och idag är vi där, TV har tagit över världen. Det som inte sägs på TV det finns inte. Alla sitter bänkade och ser på TV och blir som TV säger. Och det är alltså Vilddjuret som styr det här.

Men också Jesus använder sig av TV. Det ser vi när vi läser om de tre Budbärarna, Änglarna, i Upp 14:6 - 11. Den första Budbäraren för ut evangelium över världen. Budskapet om Jesus når alla folk. Det är fantastiskt så profetian går i uppfyllelse just i vår tid.

Nu är vi verkligen där i historien när det håller på att hända. Och då kommer alltså Jesus, Människosonen, mycket snart.
Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar