lördag 7 juli 2018


Ändetiden 485,
Vi ser hur Jesus försvinner i det officiella samhället,
som profetian säger



I Mat 24:29 kan vi läsa om hur Himmelens makter kommer att skakas, och det märkliga är att Jesus och Församlingen kommer att tystas i vårt samhälle, också det här strax innan Jesus kommer.

Och det är ju det vi kan se idag. Hur Jesus är något som det är helt tyst om, och Jesu församling kommer inte ut i vårt samhälle. Vi är alltså där idag.

Mat 24:29.  Och strax efter, den tidens [dagarnas] vedermöda [prövningen, nöden] kommer det här, solen mörknar [grumlas] och det sker att månen inte ger från sig sitt ljus och stjärnorna de kommer att falla från himlen [skyn] och himlens makter [krafter] kommer att skakas [bli upprörda, röras upp, rysta, bli störda].


Solen är Jesus, det starkaste av Ljus, den fulla sanningen, och månen är församlingen, den som för Jesu ljus vidare. Och vi kan se här att båda dessa kommer i slutet att påverkas, de kommer att tas ut ur samhället. Och här känner vi igen oss idag. Det är så det är i dagens samhälle. Jesus kommer inte ut i Sverige och i Västvärlden, och Församlingen har mist sin roll idag.

Vi hittar solen också på ett annat ställe och det i Upp 19.

Upp 19:17. Och jag ser en ängel [budbärare] som står i [vid] solen och som ropar med väldig röst och säger till alla fåglar som flyger på himmelens höjd: Kom hit och samla er till den store Gudens festmåltid.

Här möter en Ängel som står i solen i samband med avsnittet om Jesu återkomst i Upp 19:11 – 21. Det är Jesu budskap som förs fram av ängeln som ropar i solen.

Vi möter också Jesus som det stora Ljuset som skapas i 1 Mos 1:14

1 Mos 1:14 <Trad:> Och Gud sade: Det skall bli lysande kroppar på himlavalvet, till att skilja mellan dagen och mellan natten, och det skall vara till tecken och till högtider och till dagar och till år.
| <Alt:> Och Gud sade: Det skall bli lysande föremål i det väldiga namnets utbredda skikt, för att verkligen skilja livets vishet från den förvridna [motgångens] visheten och det skall göra så att det kommer och är till, för församlingarna och till perioder och till min omgång.

1 Mos 1:16 <Trad:> Och Gud gjorde de två stora ljusen, det större till att härska på dagen och det mindre till att härska på natten, och stjärnorna.
| <Alt:> Och Gud gjorde de två väldiga [utvecklande] ljusen, det stora till att ha makten över livet [dagen], och det mindre till att ha makten i det vridna [motgången, natten], och de svaga.

Det stora ljuset kom den 4:e dagen precis som Jesus föddes mellan år 7 och år 4 f. kr. Alltså i det 4:e årtusendet, av de 7 som Guds Andliga skapelse är indelad i.

Här ser vi åter det stora ljuset som det som skiljer Ljus från mörker precis som Jesus gör.

Och Jesus skall alltså tas ur vårt samhälle enligt Profetian. Precis som vi ser idag.

Så här ser vi åter en profetia som för oss rakt in i vår tid, det vi ser runt omkring oss.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar