fredag 4 februari 2022

Jesu ord om änden 41, För Gud är nationsgränser viktiga

Jesu ord om änden 41, 
För Gud är nationsgränser viktiga
 

När vi läser i Mat 25:32 så kan vi också se en annan intressant sak nämligen att Gud ska upprätta nationsgränserna. För Gud är gränser viktiga.
                                                                         
Han vill att varje folk och varje Nation har sitt. Den fullständiga sammanblandningen som vi ofta ser idag är inte Guds väg.
 
Mat 25:31. Och när Människosonen [Adams son] då kommer i sin glans [ära, härlighet], och alla de heliga budbärarna [änglarna] med honom, då skall han sitta på sin härlighets [ära, glans] tron.
Mat 25:32. Och han kommer att samla till sig alla nationer [folkslag, hednafolk] och han kommer att skilja dem genom gränser [skilja ut dem] från varandra som herden skiljer [skiljer ut] fåren från getterna genom gränser.
Mat 25:33. Och han kommer verkligen att ställa [etablera] dem, fåren ut åt höger sida och getterna ut åt vänster sida.
Mat 25:33. Och han kommer verkligen att ställa [etablera] dem, fåren ut åt höger sida och getterna ut åt vänster sida.
Mat 25:34. Då kommer kungen [herren] att säga till de på hans högra sida: Kom hit, de som är välsignade genom min fader, ärv nu det kungadöme som gjorts redo åt er från värdens [universums] grundläggning [fundament].
Mat 25:35. För då jag är hungrig ger ni mig att äta, och då jag törstar ger ni mig att dricka, jag var främling [utländsk, konstig] och ni tog mig till er [ni ger mig husrum].
Mat 25:36. När jag är naken klär ni mig, när jag är sjuk [svag, oförmögen] hjälper [ser efter] ni mig, när jag har varit i fångenskap kommer ni till mig.
Mat 25:37. Då kommer de att svara till honom: När ser vi dig hungrig och föder upp dig, och törstig och ger dig då att dricka.
Mat 25:38. Och när ser vi dig som främling [utländsk, konstig] och då tar dig till oss [ger husrum] och naken och klär dig då.
Mat 25:39. Och när ser vi dig som sjuk [svag] och i fängelse [övervakad] och kommer till dig då.
Mat 25:40. Och kungen [regenten] svarar dem då, han säger till dem: Jag säger er, allt ni gör för dessa mina minsta [obetydligaste] bröder, det gör ni för mig.
Mat 25:41. Då kommer han också att säg till de som är på vänster sida: Gå bort från mig ni förbannade, till den eviga eld som har gjorts färdig till djävulen och hans budbärare [änglar].
Mat 25:42. För när jag är hungrig ger ni mig inte att äta, och när jag är törstig ger ni mig inte att dricka.
Mat 25:43. Jag var en främling [utländsk, konstig] och ni tar mig inte till er [ger mig inte husrum], naken och ni kläder mig inte, sjuk [svag] och i fängelse [övervakad] och då hjälper [besöker] ni mig inte.
Mat 25:44. Då kommer de att svara honom och säga: Jesus [Herre, Jashve] när ser vid dig hungrig och törstig och som en främling [utlänning, konstig] och naken och sjuk [svag] och i fängelse [övervakad] och hjälper dig inte då.
Mat 25:45. Då kommer han att svara dem och säga: Jag säger er, sanningen [verkligheten] är sådan att det ni inte gjort för dessa minsta det har ni inte gjort för mig.
Mat 25:46. Och dessa kommer att gå till den eviga tortyren [straffet], men de som gör rätt till evigt liv.
 
Idag ser vi hur de Globalistiska tankarna och hur Vänsterns tankar om en total värld där man upprättar Internationalen för alla håller på att verkställas.
 
Men det är alltså inte Guds väg, Gud vill i stället att varje nation har sina gränser. Och det är ju också så att Demokrati, alltså folkets vilja förutsätter att det är ett rimligt antal folk som röstar och påverkar, annars förloras folkviljan.
 
Idag kan vi se hur man inom vänster vill att alla andra ska komma till vårt land och de som kommer är helt dominerat av vänsterfolk.
 
Och det som är intressant här är också att de som stod till vänster är de som skall hamna i den eviga elden. Medan de som stod till höger ska ärva landet. Är det en tillfällighet att det är vänstern som är förbannad här eller vill Gud tala om att han visste vad som skulle hända. Guds kunskap är ju evig och han ser allt.
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar