torsdag 17 februari 2022

Ska vi alla dö 5, Globalisterna tror att de äger våra liv

Ska vi alla dö 5, 
Globalisterna tror att de äger våra liv

 
De som styr allt det här, tror att de äger oss. Vi ser det när vi går vidare, för där talas om slavar och människoliv, det stora Babylon handlade med slavar och människoliv, och det stora Babylon är i profetian dagens Globalister och deras system.
 
Globalisterna känner sig som Gudar idag, de äger allt tror de, och det de ännu inte har äganderätt över ska de ta över har de tänkt.
 
Ja till och med våra liv tror de är deras egendom.
 
Upp 18:11 Och jordens [markens, landets] handelsmän klagar [jämrar sig] och sörjer över henne, därför att ingen längre köper deras bördor [laster, skeppslaster].
Upp 18:12 Last av guld och av silver och av värdefull sten och av pärlor och av fint linne och av purpur och av silke och av scharlakansrött och av allt slags välluktande trä och alla slags saker [arbeten] i elfenben och saker [arbeten] av värdefullt trä och av koppar och av järn och av marmor
Upp 18:13 och kanel och rökelser och balsam [välluktande olja, smörjelse] och rökelse [rökelseharts] och vin och olivolja och fint mjöl och vete och djur [boskap, kor, ägodelar] och får och hästar och vagnar och kroppar [slavar] och människoliv [människosjälar].
Upp 18:14 Och begärets skörd av din själ [liv] försvinner, från dig och allt det överdådiga och strålande, försvinner från dig, och inte på något vis kan du längre finna dem.
 
Man har ju hört att förr ägde Slavägarna sina slavar så att de t o m kunde döda dem utan att något hände. De var deras egendom ungefär som vi har en bil idag och kan skrota den när vi vill.
 
I det kristna tänkandet ingår inte det här, där får man inte överhuvudtaget döda någon människa. Men vi har ju tagit bort Jesus ur dagens samhälle och då är vi tillbaka där vi var när vi levde som vildar. Vi har inte de kristna buden längre.
 
Det är p g r att vi förlorat Jesus i samhället som Globalisterna idag tror att de äger oss som slavar, att de förfogar över våra liv och kan utrota större delen av oss. Det Kristna har försvunnit och andra krafter är igång idag.
 
De krafterna kommer från Djävulen och Satan och vi vet att hans mål är just att döda och plåga. Men genom Jesus har vi seger över Satan och det är det som kommer att rädda oss.
 
 
 
 
Karl Håkan
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar