tisdag 15 februari 2022

Ska vi alla dö 3, Kommer ett Kärnvapenkrig

Ska vi alla dö 3, Kommer ett Kärnvapenkrig
 

I det förra avsnittet talade vi om det myndigheterna försöker att få oss att ta i armen. Och som vi sa kanske var det som här åsyftades med Vredens vin.
 
Och vi ser att plötsligt kommer av det här död sorg och svält.
 
Och när vi fortsätter så kommer vi till att hela detta system ska brännas upp i eld och vad är det. Jo i Bibeln åsyftas många gånger atomvapen när det talas om Eld. Vi har det t ex i Upp 13:13 där vi har uttrycket Eld från himlen, som syftar på Atomvapnen som kom i samband med 2 världskrigets avslutning, och som släpptes från flygplan.
 
Idag ser vi hur en uppjagad stämning har uppstått i Ukraina med Ryssland på ena sidan och Nato på andra. Båda har kärnvapen och vi har t o m hört hur Putin påmint väst om att Ryssland faktiskt har kärnvapen.
 
Upp 18:8 Därför på en dag skall plågan komma, död och sorg och hungersnöd och i eld skall hon brännas upp, för mäktig är Jesus [Herren], den Gud som dömer henne.
 
I ett normalt fall skulle det här inte varit så upprörande ingen vill ju döda sin befolkning. Men när man idag vet att Globalisterna som idag styr väst vill minska mänskligheten på jorden med 90% till 700 – 800 milj från dagens 7- 8 miljarder, då inser man att ett Kärnvapenkrig kan vara en av metoderna som man faktiskt vill driva fram, tillsammans med det här som man sätter i armen.
 
En annan synvinkel som man ska ta med i det här är att om nu Globalisterna vill reducera Jordens befolkning så kan det ju inte omfatta bara väst, det måste ju också inkludera Ryssland och Kina etc. Och hur ska de komma åt Ryssland, jo det är det de håller på med nu.
 
Här i Bibelordet får vi alltså en klar bild av det som håller på att hända idag. Kommer det att bli så här hemskt, Ja Gud vet och vi som lever idag får se, och när man ser det här får man påminna sig det som vi läste i första avsnittet att Jesus ska komma och rädda oss. 
 
Jesus har lovat att ta tag i situationen innan det blir helt hopplöst och det är alltså det vi ska se fram mot idag, Jesus är vår räddning.
 
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar