söndag 13 februari 2022

Ska vi alla dö, Inledning

Ska vi alla dö, 
Inledning
 

Det är en fråga som man ställer sig idag, när man ser hur det ser ut i världen. Finns det en kraft som vill utplåna mänskligheten.
 
Ja det märkliga är också att när vi läser flera av de profetior som handlar om änden så talas det där om att ta död på mänskorna.
 
Jag tänkte vi skulle gå igenom de olika avsnitten och se hur det hänger ihop, men för att inte alla redan från början ska ge upp och tro att allt är förlorat så ska vi börja med att titta på Mat 24:22 och Mark 13:20.
 
 
Mat 24:22. Och om inte de dagarna då blir förkortade, blir kanske inte några människor [kött, varelser] räddade. Men på grund av de utvalda skall de dagarna förkortas.
 
Mark 13:20. Och om inte Jesus [ Herren, Jashve] då avkortar [minskar ner, beskär] de dagarna, räddas [läks, görs bra] överhuvudtaget inte några människor [kött, varelser], men på grund av de utvalda, som han utvalt, avkortar [minskar ner, beskär] han de dagarna
 
Här ser vi alltså att det finns en uppenbar risk att alla människor skulle bli dödade. Men så kommer det alltså inte att bli, utan Jesus kommer att komma och se till att det galna som hände och som vi ser idag kommer att ta slut och alla människor kommer inte att dödas.
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar