fredag 18 februari 2022

Ska vi alla dö 6, 4:e Sigillet är döden

Ska vi alla dö 6, 
4:e Sigillet är döden

 
Vi går nu över och tittar på delar av Sigillen i det 6; kapitet i Uppenbarelseboken. 4:e Sigillet har en grön häst samma färg som både Islam och Miljörörelsen.
 
Islam är 2 miljarder människor vilket är ungefär en 4:e del av Jorden befolkning, precis som det står om 4:e sigillet.
 
Och i den tid vi ser idag så har vi just den situationen när Islam breder ut sig över värden. Och den som sitter på hästen är döden. Är Islam alltså dödens religion. Ja det är många som känner det så.’
 
Och vi kan också peka ut miljörörelsen som den som är den gröna hästen. Och vi ser hur miljörörelsen gör den ena överdrivna och  dumma saken efter den andra, och ut av det hela kommer Kaos och som en följd av det Döden.
 
Upp 6:7. Och när han öppnar det 4:e sigillet hör jag det fjärde väsendets röst som säger: Kom och se.
zUpp 6:8. Och jag ser, och se en grön häst, och han som satt på den, hans namn är döden, och dödsriket följer med honom, och han ger makt åt dem att döda på en fjärdedel av jorden, med svärd och med svält och med död, och med jordens vilddjur.
 
Döden kommer genom svärd, som man kan se som krig, och med svält, och med död, alltså man dödar rakt upp och ner.
 
Och här finns också Vilddjuren, Och vi möter ju Vilddjuret i den 6.e Vredesskålen som ju ligger före Det stora Babylon i Bibeln.
 
Och det var det här vi skrev om i samband med det stora Babylon, där hade vi också död och svält och också bekymmer.
 
Det som händer här ar alltså samma sak. Och som vi sa så känner vi att vi är just i den här tiden nu. Det är den gröna hästen som försöker styra världen idag.
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar