söndag 20 februari 2022

Ska vi alla dö 8, Jesu straff kommer

Ska vi alla dö 8, 
Jesu straff kommer


Det vi ser när vi kommer till det 6:e sigillet är helt hemska saker. Det som händer är helt otänkbara saker och alla gömmer sig för det är så hemskt.
 
Och när man läser om Jordbävningar och när man läser om att himlen inte mera ska synas och att solen ska bli mörk och månen röd då ser man framför sig resultatet av just ett kärnvapenkrig.
 
Upp 6:12. Och jag ser när han öppnar det 6:e sigillet, och se det sker en väldig jordbävning och solen uppträder svart som en sönderfransad säck [i slitet hårigt säck tyg] och månen uppträder som blod [blodsutgjutelse].
Upp 6:13. Och himlens stjärnor faller till jorden, som fikonträdet kastar sina omogna fikon av skakningarna från en väldig storm.
Upp 6:14. Och himlen försvinner som en bokrulle som rullas samman, och varje berg och ö flyttas från sin plats.
Upp 6:15. Och jordens styrande [kungar] och makthavarna och de rika och officerarna och de mäktiga och varje slav [tjänare] och varje fri, gömmer sig i grottorna och i bergens klippor.
Upp 6:16. Och de säger till bergen och till klipporna: Fall över oss och göm oss från hans ansikte, han som sitter på tronen, och från lammets vrede.
Upp 6:17. Eftersom hans vredes väldiga dag har kommit och vem kan stå fast.
 
 
Det är Jesu vredes dag som har kommit och Jesu straff, efter allt det dödande av Kristna som vi läste om i de tidigare avsnitten, där vi i det 5:e sigillet ju läste att de som dödats för sin tro på Jesus ville att han skulle straffa förövarna. Och här gör han alltså det.
 
De hemskaste krafter släpps loss och straffet blir grymt. Mänskligheten har hela tiden sedan 50 talet fruktat ett kärnvapenkrig, och här ser vi det kanske.
 
Tidigare har vi haft ledare som varit förnuftiga och förstått det hemska i kärnvapen och därför inte satt in dem. Men idag så har vi ledare som vill utrota stora delar av mänskligheten. Vi har idag Word Ekonomik Forum där stora delar av våra valda har varit och fått instruktioner. Och deras mål är att göra en restart av världen.  Och då med bara 10 % av den befolkning vi har idag.
 
Och det här har vi hört Bill Gate prata om och han ingår i en klubb som just har som syfte att reducera mänskligheten för att på så vis minska miljöpåverkan.
 
Och när vi nu alltså har en ledning på västsidan som vill reducera mänskligheten så inser man att ett Kärnvapenkrig är en perfekt metod. Det låter hemskt men det är så det är och man ska ha med sig det när man ser på de konflikter som pågår just nu.
 
Blir det så, ja vi får se, Vi ser också hur man gömmer sig i grottor här i Bibelns profetior, en åtgärd mot strålningen. Gud vet vad som ska hända.
 
Och blir det ett kärnvapenkrig så leder det naturligtvis också till otroligt många döda, och det är det som de här krafterna som idag försöker ta över jorden för att göra Great Resett vill. De sägs ju villa minska befolkningen drastiskt.
 
Men snart kommer Jesus och han har lovat att rädda oss innan alla människor är döda.
 
 
Karl Håkan
 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar