onsdag 16 februari 2022

Ska vi alla dö 4, Radioaktiv strålning när Babylon bränns

Ska vi alla dö 4, 
Radioaktiv strålning när Babylon bränns
 

Är det Radioaktiv strålning vi läser om här i Upp 18:9 – 10. Vi kan se hur det är Jordens konungar, alltså de som styr som ställer sig på avstånd. För nu är det slut på det här systemet som försett dem med lyx och är det Atombombernas verkan vi ser här.
 
Nu är det t o m farligt att vara i närheten nu när systemet och de platser som det verkat på bränns upp. Precis som det är att vara nära när det gäller Atomvapen.
 
Upp 18:9 Och jordens konungar, som horar [dyrkar avgudar] och lever i lyx [överflöd] med henne, skall klaga och skall jämra sig över henne, när de ser röken från hennes bränning.
Upp 18:10 De har stannat på avstånd av rädsla för hennes pina [möda] och säger: Ack och ve, den stora och mäktiga staden Babylon, för på en timme [en tid, plötsligt] kommer din dom.
 
Och det är också intressant att notera här att det står på 1 timme för det är förmodligen den tid det tar att skjuta missiler från Ryssland och i ett tillräckligt antal få dem att slå ner i t ex USA och tvärsom från USA till Ryssland.
 
Eller kommer hela världen att drabbas. Under alla omständigheter är det här en händelse som rör sig om storleksordningen 1 timme.
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar