måndag 14 februari 2022

Ska vi alla dö 2, Vredens Vin


Ska vi alla dö 2, 
Vredens Vin
 
Ett av de ställen där vi ser hur det är döden som kommer är i Upp 18. Där kan vi se hur alla folk har druckit något som kallas Vredens vin.
 
Och vad är det vi har just nu. Jo att vi har något som man vill ge alla människor i armen, och vi har den kampanjen i Sverige, där 83 % har tagit den första behandlingen. Är det här Vredens Vin.
 
Vi kan vidare läsa att vi uppmanas att Gå ut ur henne. Alltså det system som har dessa behandlingar ska vi lämnal så att vi inte blir delaktiga i de plågor som kommer.
 
Den Plåga som kommer innebär just död, men också sorg och svält.
 

Upp 18:1 Och sedan ser jag en ängel [budbärare, sändebud] som kommer från himmelen, som har väldig makt, och som lyser upp jorden med sin härlighet [majestät].
Upp 18:2 Och han ropar kraftfullt med väldig röst och säger: "Faller, faller gör det stora Babylon, som är demonernas [avgudarnas] boplats, och en håla för envar ondskefull [oren] ande, och håla för envar ondskefull [oren] och avskydd fågel.
Upp 18:3 För av hennes horandes [avgudadyrkans] vredes vin, drack alla folk, och jordens konungar horar [dyrkar avgudar] med henne och handelsmännen på jorden blir rika [lever i välstånd] av kraften i hennes vällevnad [finhet, lyx].
Upp 18:4 Och jag hör en annan röst [ljud] från himlen som säger: Gå ut från henne mitt folk, så att ni inte har delaktighet i hennes synder, och så att ni inte får av hennes plåga [förbannelse].
Upp 18:5 För hennes synder når upp till himmelen och Gud minns hennes onda handlingar.
Upp 18:6 Besvara henne lika och gengälda henne dubbelt, till er del, efter hennes gärningar. Häll i dubbelt åt henne i den bägare i vilken man fyller.
Upp 18:7 Så mycket som hon förhärligar sig och lever i överflöd, så mycket skall ni gengälda henne med plåga och sorg, för i sitt hjärta säger hon, jag sitter som en drottning och jag är inte änka och jag skall absolut inte känna någon sorg.
Upp 18:8 Därför på en dag skall plågan komma, död och sorg och hungersnöd och i eld skall hon brännas upp, för mäktig är Jesus [Herren], den Gud som dömer henne.
 
 
Är det alltså Död, sorg och svält som kommer om den här kampanjen som drivs nu får fortsätta.
 
Och enligt det här Bibelordet kommer det att gå vidare och plågan kommer, Och där finner vi just som första plåga Död. Är det, det som kommer nu när man gett alla det här i armen som är så viktigt att ge alla.
 
Vi får se vad som händer, men är det så att det längts upp idag sitter folk som vill utplåna människorna då är vi illa på det idag, och vi undrar om det är samma makter som idag försöker driva fram ett kärnvapenkrig i syfte att det som inte går med det man sätter i armen, i stället ska göras med kärnvapen utspridda över hela Jorden.
 
Gud vet vad som kommer och det är en tid  när vi får ägna oss åt att vaka och att be. Jesus är med oss.
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar