lördag 15 juni 2019


Gretan blir 666, är Greta Antikrist
190614

En Intressant fråga nu när vi ser hur Greta hosas fram i alla sammanhang. Det finns snart inget som hon inte lyckats uppnå. Snart inget forum som hon inte talat i etc. Då undrar man vad är detta och frågar sig. Blir Greta månne 666 som vi har som Vilddjurets märke i Upp 13:18.

Vi provar och sätter Hebreiska bokstäver på Greta med ett n på slutet Gretan, alltså bestämd form, vår speciella Greta, och vi skriver det på Hebreiska med:

גראיתאאנ       I Heberiskan skirver man från höger till vänster

De olika bokstäverna i Hebreiska står för siffror och lägger vi ihop dem, som metoden är när man ska räkan ut ett namns siffra, får vi.

ג = 3              Gimel
ר =200          Resh
א = 1             Alef
י = 10            Jod
ת = 400        Tav
א = 1             Alef
א = 1             Alef
נ = 50            Nun

Summan blir 666.

Svaret är alltså ja. Greta med n på slutat, alltså Gretan, blir 666.

Är hon månne Antikrist. Vi får se, det tycks ju gå snabbt idag.

Många tycker naturligtvis att ett sådant här påstående är absurd, Greta ser ju så ungdomlig och oskyldig ut. Men bakom henne finns en Organisation som har henne som Reklampelare, Som sköter marknadsföringen etc. Så att, Greta skulle vara ett led i onda krafters försök att ta över, är ingen främmande tanke för mig.

Genom att jaga upp denne hysteriska stämning kring miljön så kan man börja Agera och göra saker som annars inte skulle varit möjliga i vår demokratiska värld med yttrandefrihet och mänskliga rättigheter.

Och att hon är ung och man valt henne som reklampelare, är naturligtvis bara för att man då har tänkt ut att då slår budskapet bättre.

Det är också intressant att notera att den som jag tidigare också lyckats summera till 666 är Hitller (Alltså Hitler med 2 ”l”) och den artikeln finns under länken:



Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar