lördag 8 juni 2019


Jesu seger 177,
Jesus kommer snart



Åter får vi läsa att Jesus kommer snart. Vi ska alltid vara beredda på att Jesus kommer. Men inte bara det utan vi kan också säga att när det händer som det står om i Uppenbarelseboken. Ja då ser vi att vi är där. Framme vid Jesu kommande och att han står för dörren.

Och vi får ropa: Ja kom Herre Jesus

Upp 22:20. Han som intygar det här säger: Ja jag kommer snart, Amen. Ja kom Herre Jesus.


Idag är det så, vi kan se hur profetiorna i Uppenbarelseboken går i uppfyllelse och vi har talat om TV (Upp 13:14-15), www (Upp 13:16 – 18), TV satelliterna (Upp 14:6 – 11), vi kan läsa om Molnet, alltså dagens molntjänster (Upp 14:14 – 16) och vi ser också att det i samband med det här ska vara väckelse, Jesus skördar. Och det är det idag ut över världen. Men inte hos oss.

Vi kan läsa om vår Massmediala värld där hela välden blivit genomskinlig och vi ser allt just som det händer (Upp 15:2). Och då säger Bibeln att vi ska sjunga Moses och Lammets sång för det vi ser är hur Jesus har makten. Vi är där idag.

Vi kan läsa att ingen kan komma in i Templet (Upp 15:8) och inne i Templet är det rök. Man ser inget och förvirringen är total. Och just så här är det idag i de Kristna länderna i Väst. Nästan ingen blir frälst och förvirringen inne i Kristi kyrka är total. Vi är alltså här, i Profetian.

Vi ser när vi läser ordet och när vi tittar oss omkring att det stämmer och det är då framförallt det som står i Upp 13 och framåt som nu går i uppfyllelse.

Så Jesus kommer mycket snart. Och det behövs, så galet som allt är här i västvärlden idag och inte bara i Världen utan också i Kyrkan.

Ja kom Herre Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar