fredag 7 juni 2019


Jesu seger 176,
Vi ska inte ta bort något


Profetians ord gäller så som det står i Bibeln. Därför är det viktigt att vi tar vara på det och inte som idag på många håll låtsas som att det inte finns. Guds profetior ska inte tas bort eller gömmas undan. De ska predikas och göras kända.

Och naturligtvis gäller det här hela Guds Frälsning. Allt som är i frälsningen ska vara där. Så som det står i Bibeln.

Upp 22:19. Och om någon tar bort från denna boks profetias ord, skall Gud ta bort hans del från livets bok och från den heliga staden som skrivits om i denna bok.


Vi ser i dagens kyrkor hur man undviker Profetian. Man vill inte predika över den utan man säger i stället, i många kristna kretsar, att det är som det alltid har varit Jesus kommer men vi vet inte när.

Men läser vi profetian ser vi, som vi har varit inne på flera gånger, att idag är det en speciell tid. Jesu kommande står för dörren. Och det stora tecknet här är ju att Israel upprättas i vår tid. Det är ett tecken på Jesu återkomst. Och vi har också haft uppe Profetian om TV (Upp 13:14 – 15), Profetian om www, vårt internet (Upp 13:16 – 18) och profetian om TV satelliterna (Upp 14:6 – 11).

Det finns flera profetior som går i uppfyllelse i vår tid och som klart visar att vi är i ändens tid. Det är inte som det alltid har varit. Vår tid är speciell och Jesus står för dörren och låt oss predika det så det hörs.

Och vi kan utvidga ordet till att också gälla Jesu Evangelium. Det ska också predikas. Det ska också vara, så som det står i Bibeln. Och även här hör man många konstigheter idag.

Jag hörde häromdagen en Biskop inom Svenska Kyrkan, som stod och påstod att alla Gudar är samma Gud, att Allah och vår kristna Gud och Budas Gud etc skulle vara samma. Men åter, det är inte Bibelns ord. För Bibeln säger att vi ska inga andra Gudar ha jämte Vår Gud och vår Gud är Jesus, han som kallas Jashve, Jehova, YHWH i gamla testamentet. Det är han som frälst oss och som är vår kristna Gud. Jesus är den enda som kan frälsa alla andra är avgudar och till för att förvilla och föra oss vill.

Låt oss hålla fast vid Jesus och hela Bibelns budskap till frälsning, och låt oss predika att vi är i Profetiska tider och snart kommer Jesus.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar