lördag 4 september 2021

Guds frälsningsplan 214, Är det här om aborterna

Guds frälsningsplan 214,
Är det här om aborterna

 
I den Alternativa översättningen här kan vi läsa om hur man bränner barn. Och man gjorde det som ett offer till Gudarna. Det är hemska saker man pysslar med här. Och man gör det för att man ska bli gammal. Det låter heller inte friskt.
 
Och det här Bibelordet är ju en profetia på dagens situation och vad man då tänker på är alla de Aborter som vi har idag, där man offrar sina barn innan de ens är födda, ofta för att man är bekväm. och vill ha det bra för egne del.
 
Men det här är fel enligt Gud och man begår en synd som kommer att skava resten av livet, och det har man hört från kvinnor som gjort abort.
 
1 mos 11:3 <Trad:> Och människorna sade till sina vänner: Kom låt oss göra tegel, till byggnader, och låt oss bränna så att det blir bränt, och teglet var för dem till sten, och leran blev för dem till murbruk.
| <Alt:> Och människorna sade: Tomhetens onda Gud gjordes till rökelse, till barn, som vi låter bränna till Seraf [hon brinner] och må det vara till rökelsen, så att jag blir gammal [står upp], men smutsen var för dem till problem.
 
Aborter leder till smuts, aborter är fel och Samhället och de som gör abort mår dåligt. Vi ser idag hur Svenskarna blir färre och färre och hur de som föds inte klarar av att fylla ut det som behövs. Och genom att man då ersätter det med folk från andra länder så byts vår befolkning ut och på sikt kan man säga att resultatet av alla aborter blir att Svenska folket försvinner.
 
Och vår kultur försvinner, det gamla kristna genuina Svenska kommer inte mera att finnas kvar. Kanske blir vi ett muslimskt land. Vi blir kanske som Libanon eller som Afghanistan.
 
Priset mänskligt sett, för dessa aborter blir följaktligen kanske oöverskådligt på sikt.
 
Men det här kommer inte att vara der slutliga för just nu är vi i ändens tid och i den utveckling som ska äga rum innan Jesus kommer och blir vår kung och Herre. Och vi vet att den tiden kommer när det är Jesus som ska styra och vi ser fram mot det.
 
Karl Håkan
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar