lördag 11 september 2021

Guds frälsningsplan 221, Gud krossar Globalismen genom att översvämma den med sin sanning

Guds frälsningsplan 221,
Gud krossar Globalismen genom att översvämma den med sin sanning
 

I den alternativa översättningen till 1 Mos 11:7 får vi en lita annorlunda vy på hur Gud ska krossa Globalismen. Här beskrivs det som att Gud översvämmar dem och deras tomhet, eftersom de som är i systemet är ödelagda och leds av självutnämnda ledare.
 
1 mos 11:7 <Trad:> Kom vi må förstöra och vi må förvirra [blanda] deras språk så att de inte förstår språket en annan människa talar.
| <Alt:> Vi må krossa det tomma och vi må översvämma dem, deras ödelagda ande, där deras ledare inte tar hänsyn och säger, jag är domare.
 
Globalismen kommer att krossas, Det talar alla Bibelord om. Ett system som bygger på lögn kan inte bestå inför Gud.
 
Och vi ser också att de som styr idag ofta inte är demokratiskt valda, de är självutnämnda de har rätt och slätt förklarat att det är jag som styr och ingen har protesterat.
 
Vi ser det här i USA där de egenglitgen var Trump som vann, men genom valfusk och manipulation av siffrorna lyckats Globalisterna att få Biden tillsatt, en person som de själva tror sig kunna styra.
 
Och i Sverige såg vi det också. Svenska folket valde en Borgerlig regering, men fick en Rödgrön, med Miljöpartiet som tyngsta parti. Fast det bara har 4 %.
 
Men Jesus kommer alltså att avslöja allt det här och krossa hela systemet.
 
Och det som ska komma kan vi lästa om i Ps 2 och vi tittar här på det igen.
 
Ps 2:10. Och nu konungar, i hans förstånd hans fostran [tuktan], led jorden.
Ps 2:11. Tjäna Jesus [Jashve] så att man ser det [i vördnad, i rädsla] och gläd er så att ni skakar [skälver, genomilas].
Ps 2:12. Beväpna dig med [Brinn för] renhet [sonen, arvtagaren, den älskade], vänd om från vrede [så att han inte är rasande], så att ni [och] inte går förlorade, för han brinner nästan som vore det med raseri, lycklig du som helt förtröstar på [har sin tillflykt till, hoppas på] honom.
 
Det är Jesu budskap och Jesu tänkande som ska genomsyra hela Jorden.
 
Karl Håkan

 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar