fredag 10 september 2021

Guds frälsningsplan 220, Jesus ska slå sönder Globalismen med förvirring

Guds frälsningsplan 220,
Jesus ska slå sönder Globalismen med förvirring
 

Här i vers 7 kan vi läsa hur Jesus kommer att lösa upp det Globalistiska systemet som vi ser idag. Han kommer att
göra det med förvirring.
 
Det system som vi ser idag där alla säger likadant. Där lögnerna sprids på order och alla repeterar likt en kopieringsmaskin. Det här systemet kommer Jesus att succesivt lösa upp. Andra ord kommer in, ord och sanningar som inte säger samma sak som systemets lögner. Och succesivt blir det ohållbart att fortsätta med Censuren.
 
Och till sista kommer hela det Globalistiska systemet att falla ihop.
 
1 mos 11:7 <Trad:> Kom vi må förstöra och vi må förvirra [blanda] deras språk så att de inte förstår språket en annan människa talar.
| <Alt:> Vi må krossa det tomma och vi må översvämma dem, deras ödelagda ande, där deras ledare inte tar hänsyn och säger, jag är domare.
1 mos 11:8 <Trad:> Och Jesus [Jashve] spred ut dem därifrån över hela jordens yta och de slutade att bygga på staden. 
| <Alt:> Och Jesus [Jashve] älskade [accepterade] dem som en följd av den fasta grundens offer, och de upphörde [vilade] och kom att tillhöra stadens döttrar.  
1 mos 11:9 <Trad:> På grund av det här fick den namnet Babel [i förvirring, genom blandning], för där förvirrade [blandade] Jesus [Jashve] alla jordens språk och från det stället spred han ut dem över hela jordens yta.
| <Alt:> På grund av detta så kallades det Babel [mat, i överflöd], för Jesu [Jashves] namn översvämmade hela den fasta grundens ande, och på grund av Jesus [Jashves] spreds den ut, hela den fasta grundens offer gestalt [karaktär].

 
Vi kan också läsa om det här i Upp 19:17 – 21. Här får vi det beskrivet på lite annorlunda sätt, Fåglarna är här Guds andar som Jesus tar till hjälp för att slåss mot ondskans andemakter. Och det är i den striden ondskans andar använder våra massmedia och med hjälp av lögner förför folk.
 
Men Jesu Ande kommer alltså att lösa upp det hela och ta över och kasta ut både Vilddjuret (Globalisterna och Socialisterna) och den Falske profeten (Islam), det som vi läste om i Upp 16:13. Och här förintar Jesus alltså allt det här med sin Ande och sin Sanning.
 
Upp 19:17. Och jag ser en ängel [budbärare] som står i [vid] solen och som ropar med väldig röst och säger till alla fåglar som flyger på himmelens höjd: Kom hit och samla er till den store Gudens festmåltid.
Upp 19:18. För att äta [inta] kungars kroppar [köttsliga och mänskliga natur] och officerares kroppar [köttsliga och mänskliga natur] och mäktigas kroppar [köttsliga och mänskliga natur] och hästars kroppar [köttsliga och mänskliga natur] och de som är placerade under dem, och alla fria och trälar [tjänare] och små och storas kroppar [köttsliga och mänskliga natur].
Upp 19:19. Och jag ser vilddjuret och jordens härskare [kungar] och deras härar, samlade för att föra krig mot honom som sitter på hästen och mot hans här.
Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.
Upp 19:21. Och de övriga de dödas med svärdet, hans som sitter på hästen, det som utgår ur hans mun, och alla fåglarna blir fyllda av deras kroppar [köttsliga och mänskliga natur].
 
 
Det är alltså Jesu sanning som kommer att ta över, och kommer att lösa upp hela det här monopol lögn systemet som just nu tvingas på alla jordens folk av Globalisterna och Socialisterna.
 
Befrielsen kommer att komma och vi ser fram mot den. Jesu Seger, Bröllopet, Festmåltiden, Det himmelska Jerusalem.
 
Karl Håkan
 

 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar