söndag 12 september 2021

Guds frälsningsplan 222, Dagens styrande är människofientliga

Guds frälsningsplan 222,
Dagens styrande är människofientliga
 

Vi läser i den alternativa översättningen av vers 7 att ledarna inte tar hänsyn. Och det är precis så det är idag. De som leder dagens samhälle bryr sig inte om folket. De har en ödelagd ande och vill därför ödelägga hela samhället.
 
1 mos 11:7 <Trad:> Kom vi må förstöra och vi må förvirra [blanda] deras språk så att de inte förstår språket en annan människa talar.
| <Alt:> Vi må krossa det tomma och vi må översvämma dem, deras ödelagda ande, där deras ledare inte tar hänsyn och säger, jag är domare.
 
Vi ser det här i det som händer idag, vi har ett virus som går fram över världen och som påstås vara skapat av människor. Vem kan vara så sjuk att man medvetet skapar sjukdom på människor. Och fast det endast är c:a 1 promilles dödlighet i viruset så talar man om en Pandemi som om hela mänslighetens existena stod på spel.
 
Och vi ser att som enda bot mot det här tillåter man dessa doser i Armen, som inte är ordentligt testade och som ingen vet biverkningarna på. Åtminstone vill man inte tala om dem. Man hör ryckte om folk som dör men officiellt finns inga större problem.
 
Och vi har klimatfrågan där man i våra nyhetsprogram varje dag har ett propaganda inslag om att vi till varje pris måste sänka koldioxidutsläppen.
 
I själva verket har vi haft en nästen farligt låg koldioxidnivå på jorden de senaste århundradena. En nivå som låg på gränsen till där stora delar av växtligheten inte skulle klarat sig om vi gått läger. Ja vi har under de senaste 60 – 70 miljoner åren haft en stadigt sjunkande koldioxid halt i atmosfären.
 
Och eftersom koldioxid ju är växternas mat, det är med kolet från koldioxiden växterna bygger upp sig, och en inte allt för låg halt är viktig för att växterna ska fungera. Bland de som har växthus är en känd metod att höja koldioxidhalten i växthus för att på så vis få större skördar. Så med andra ord har skogarna växt mera och skördarna blivit större på våra åkrar och koldioxid upptaget därmed också blivit större, nu när vi har en högre halt än när den var som lägst.
 
Tittar vi på temperaturen så kan vi också, över ett antal miljoner år, se att också där har vi haft påtagliga fluktuationer med upp till +-10 grader visavi dagens temperatur. Så även där är det ingen ko på isen. Vår jord klarar alltså ganska stora fluktuationer både i koldioxidhalt och i temperatur.
 
Och om vi till sist tittar på landutbredning och stränder, så har de alltid rört på sig. Förutom att havet kan höja och sänka sig så har de flesta kontinenter en rörelse upp eller ner och för Sveriges del rör sig alla delar uppät även med hänsyn till havets rörelser. Så påstående att Stockholm t ex skulle ligga under vatten om något hundra år är helt fel. Stockholm är på väg upp ur havet och ständerna kommer alltså att ta för sig mera av det som idag är vatten.
 
Så allt det här stirrande om klimatet har alltså ingen grund i verkligheten utan är ett påfund för att kunna behärska oss och göra tillvaron sämre för oss.
 
Och själv brukar jag alltid förundra mig när jag är ute och kör över dessa 40 vägar, På många ställen kan man utan vidare köra i 70, det är god sikt både främmat och på vägsidorna. Och om jag skulle köra i 70 vem gör då fel, är det jag som kör i den hastighet som vägen klarar och med hänsyn till omständigheterna, eller är det myndigheterna som medvetet har satt en alldeles för låg fart för att sedan kunna sätta dit mig som egentligen inte gör något fel.
 
Och så här tycker jag det blir på område efter område idag.
 
Det är det här som är det märkliga men som vi alltså finner i Bibelordet. De som leder oss idag vill oss inte väl, de har andra motiv, och de är självutnämnda.
 
Men som vi redan har skrivit så kommer Jesus att slå ner det här lögnens system och införa sin Sanning och ta över styret av Jorden, och då får vi en fantastisk tid.
 
 
Karl Håkan
 

 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar