tisdag 7 september 2021

Guds frälsningsplan 217, Det finns en förbannelse i dagens samhälle som blivit som ett gift

Guds frälsningsplan 217,
Det finns en förbannelse i dagens samhälle som blivit som ett gift
 

Hela vårt samhälle idag har blivit förbannat. Vad man än gör blir det galet. Man slås av detta, att nästan ingenting går åt rätt håll.
 
Så det är inte bara att man försöker göra samhället tomt, det har kommit en förbannelse istället för Jesus. Hela samhället har blivit som ett gift.
 
1 mos 11:4 <Trad:> Och de sade: Kom låt oss bygga åt oss en stad och ett torn vars spets är i himlen, och låt oss göra en plats åt oss så att vi inte skingras över hela jordens yta.
| <Alt:> Och de sade: Det tomma som hon lät sätta upp åt oss, en stad, har upphört, och från förbannelsen når dess gift in i himlen. Låt oss göra namnet [statusen] permanent, så att vi inte slås i bitar ut över ytan på den fasta grunden.
 
Och inte nog med att hela samhället har blivit som ett gift, Man vill också göra det här permanent.
 
Man kunde tro att när de tagit bort Jesus ur samhället och upptäcker vilken förbannelse och viket gift man fått in i samhället. Att man då skulle reagera och gå tillbaka. Men på något konstigt sätt är det nästa tvärs om. Det här blivit en principfråga. Man ska absolut under inga omständigheter gå tillbaka till Jesus. Allt annat är OK.
 
Det är det vi fått idag. Ja hela samhället håller på att bli en diktatur med övervakning och vad det nu är som ska komma. Vi vet inte än. Men ser man på utvecklingen så ser man inget positivt. Ondskan blir bara värre och värre.
 
Men vi som läst Bibeln vet att det inte ska sluta så här. Jesus ska komma, och vi ser här även i berättelsen att Jesus kommer och rättar till och vi ska mera titta på det i kommande avsnitt.
 
Karl Håkan

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar