söndag 5 september 2021

Guds frälsningsplan 215, Hela Världen ska förenas

Guds frälsningsplan 215,
Hela Världen ska förenas
 

Här ser vi hur hela världen ska förenas under en tro. Stad står för tro och alla ska tro likadant. Det är målet med Babelstorn och dess stad. Ingen annan ska kunna vara så stor som det torn man byggt. Ja det är upp till himlen. De har skapat sin egen Gud.
 
Och här känner vi igen oss igen, Idag är ingen religion OK. Alla ska ha den nya Socialistiska hållningen. Den ska förena alla.  Ja den ska genomsyra hela samhället.
 
Och vi ser det i vårt land. Allt är genomsyrat av Socialism. Vi ser det i Massmedia, i Skolor, Ja till och med i Rättsväsendet och överallt i Samhället.
 
1 mos 11:4 <Trad:> Och de sade: Kom låt oss bygga åt oss en stad och ett torn vars spets är i himlen, och låt oss göra en plats åt oss så att vi inte skingras över hela jordens yta.
| <Alt:> Och de sade: Det tomma som hon lät sätta upp åt oss, en stad, har upphört, och från förbannelsen når dess gift in i himlen. Låt oss göra namnet [statusen] permanent, så att vi inte slås i bitar ut över ytan på den fasta grunden.
 
Det är som vi hade fått en Sharialag som går över alla lagar beslutade av Sveriges riksdag. Man vänder och vrider på lagarna så att besluten tillfredsställer vänstern.
 
Vi har fått ett Socialistiskt närverk med vad man kallar Hilda och Ruben som håller ihop och ser till att alla viktiga positioner inom rättsväsendet är besatta av vänstermänniskor som alltså kan döma på sitt sätt och använda lagarna som de själva vill.
 
Och som vi vet är i stort sett hela journalistkåren vänster, och miljö indoktrinerade. Inget annat får komma fram i våra massmedier.
 
Och vi ser styrningen tydligt idag med vaccinet. Där får bara en åsikt framföras i alla officiella massmedier, inget annat hörs, hur nu det kan komma sig. Någon borde ju säga något annat. Men ingen gör det.
 
Vi har Babelstorn som når ände upp i himlen och alla tittar på det och allt blir på det sättet som vänstern vill.
 
Vi är där, De här orden går i uppfyllelse.
 
Jesus kommer snart, han kommer att ta över, för han är näste steg i den här utvecklingen.

Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar