lördag 25 januari 2020


Kvinnan och draken 1,
Ett väldigt tecken


Profetian om kvinnan och draken handlar om Israel genom tiderna. Det är ett väldigt stort tecken och idag pekar det klart på att vi är i ändens tid.

Upp 12:1. Och ett väldigt tecken syns i himlen, en kvinna iklädd solen och med månen under sina fötter och en krona, med 12 stjärnor, på sitt huvud.


Att kvinnan är Israel det ser vi på de 12 stjärnorna, samma antal som i Israels 12 stammar. Israel var den första församlingen, och deras uppgift var att föda Jesus, vår frälsare, Guds son, vilket också hände.

Solen är Jesus, hans ljus är det starkaste på himlen. När solen skiner syns inga stjärnor, det är bara månen som kan man skymta, och månen är ju församlingen.

Det är då intressant att se hur kvinnan faktiskt står på månen, alltså församlingen, hon är grundad på församlingen, ja hon är en del av församlingen. Det är så Gud vill ha det. Och hon är iklädd Jesus, Hela hon är under Jesu skydd.

Och nu går vi och väntar på att Jesus ska komma tillbaka som han har lovat och även där är Israel ett stort tecken, och det kan vi se här i slutet av den här profetian, när vi kommer dit.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar