söndag 26 januari 2020


Kvinnan och draken 2,
Israel har kungakronan


Det är intressant att notera att Israel har kungakronan, Det är genom Israel som världen ska frälsas, de födde Jesus och även nu i änden spelar de en central roll i Guds frälsning av Mänskligheten.

Upp 12:1. Och ett väldigt tecken syns i himlen, en kvinna iklädd solen och med månen under sina fötter och en krona, med 12 stjärnor, på sitt huvud.


Vi ser att kronan har 12 stjärnor. Det är alltså en Välsignad korna som strålar ut välsignelse och Israel har många löften i Bibeln, vi ser idag hur Jesus välsignar Israel. Israels land blomstrar, Judarna är de mest produktiva vad gäller forskning och nya saker.

De är de som klart leder med Nobelpris. Och varför gör de det, jo för att Jesus har välsignat Israel. Han lyfter fram dem för de ska även nu i vår tid bli världen till välsignelse och frälsning.

Ja detta att Israel fått tillbaka sitt land, och idag strömmar tillbaka från sin förskingring. Det är enligt Bibeln ett stort tecken på att Gud finns.

Gud finns och dagens Israel är tecknet. Och inte bara tecknet på att Gud finns utan också på att vi idag är inne i den tid när Jesus ska regera världen. Jesus kommer och vi ska få se det.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar