onsdag 24 november 2021

Jona 28, Ledningens beslut är orealistiskt

Jona 28, 
Ledningens beslut är orealistiskt

 
Här i vers 7 ser vi vilka orealistiska beslut Kungen tar och likadant är det i vår värld idag. Här befallde kungen att ingen skulle dricka och det gällde en tid av 40 dagar och det är medicinskt omöjligt man klarar bara c:a 3 dagar utan vatten.
 
Samma sak har vi idag i dagens samhälle besluten år orealistiska. Både vad gäller Corona och vad gäller Klimatet. Fullföljer man de beslut som man ser framför sig då kommer det västerländska samhället att rasa samman.
 
Jon 3:7.  Och man ropade och man sade i Nineve, på grund av kungens uppfattning, och man sade med kraft: Människor [Adam] och boskap, kor [fäkreatur] och får [småboskap], skall inte smaka något, inte utfodras och inte dricka vatten.
 
Det är något märkligt med dagens samhälle. Hur de än tar beslut så blir det bara sämre och sämre, Vi ser hur de stängde av Ringhals 1 och VD:n för bolaget Ljög inför svenska folket att det skulle behövas investeringar för miljarder för att driva det vidare fast investeringarna redan var gjorda och man utan vidare kunde köra vidare till 2030.
 
Vi ser hur man i Corona nu har beslutat att införa Coronapass och bara de som har vaccinerat sig får gå på vissa tillställningar fast de som är Vaccinerade också smittar och får Corona, Ja efter 6 månader är effekten kraftigt reducerad av Sprutan. Och vi ser i statistiken hur både Vaccinerade och Ovaccinerade ligger på intensiven och båda grupperna har ett flertal dödsfall.
 
Vi ser också hur man nu i klimatets namn ska förbjuda bensinfordon och dieselfordon och tvinga på alla elbilar som är både 3 ggr dyrare och dessutom livsfarliga när de tar eld, för de går knappt att släcka. Och efter c:a 8 år så har batterierna tappat halva sin lagringsförmågan och enda lösningen är att köpa en nu dyr bil.
 
Hela klimat stirreriet är en stor bluff, Koldioxid är ju växternas mat, Ju mer koldioxid ju mer växer det, Naturligtvis inom rimliga gränser. Men vi är långt ifrån de gränserna nu. De senaste miljonerna år har CO2 halten kontinuerligt sjunkit tills vi kommit ner på en nivå där vissa växter börjat få problem och det är därför som kurvan planat ut de senaste årmiljonerna. Men genom att öka CO2 halten kan vi både få ett bättre klimat med öknar som minskar och mera mat genom att det växer bättre.
 
Så vi ser idag hur grej efter grej går galet och det värkar inte finnas något förnuft hos de som beslutar, och ingen förmåga att se framåt.
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar