tisdag 30 november 2021

Jona 34, Kyrkans reaktion är helt oförklarlig

Jona 34
Kyrkans reaktion är helt oförklarlig
 

Ingen förstår kyrkans reaktion. Nu när vi har kommit till ändens tid så är Kyrkan helt oförstående till det som händer.
 
Och sett utifrån är det också helt oförklarligt hur Kyrkan inte förstår tiden. Bibeln är ju full av Profetior om just vår tid.
 
Jon 4:4.  Och Jesus [Jashve] sade: Hur kan det vara att du tycker det är rätt att vara arg [Hur kan det vara bra att vara arg, gå iväg].
 
Men det finns ju profetior också om att det ska vara så här, Kyrkans folk ska inte förstå tiden och det gäller framförallt de större Kyrkorna som reformations kyrkorna som Svenska Kyrkan. Vi kan läsa det här i Brevet till Sardes.
 
Upp 3:1. Och skriv detta till ängeln [budbäraren] i församlingen i Sardes. Han som har Guds ande och de 7 stjärnorna säger: Jag vet dina gärningar, att du har namnet att du lever, men du är död.
Upp 3:2. Vakna upp och etablera [återupprätta, stöd] det övriga, det som vill dö. För jag fann inte att dina gärningar var slutförda [fulländade] inför Gud.
Upp 3:3. Alltså, kom ihåg på vilket sätt du mottog och du hörde [hör] och ta vara på och omvänd dig. Om du alltså inte vaknar kommer jag till dig som en tjuv och du vet verkligen inte vilken timme [tid] jag kommer till dig.
 
Här ser vi vad Bibeln skriver om reformations kyrkorna som kom fram med Martin Luther under 1500 talet. De kommer inte att vara vakna och de ska inte förstå när det är tid för Jesu kommande.
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar