lördag 3 augusti 2019


De 7 Församlingarna 29,
Islam går fram idag, i ändens tid


Islam kommer att få makt över folken och det är det vi ser idag. Och vi ser också att det är gärningarna som betonas. Något som vi skrev om i ett tidigare avsnitt, Islam är ju en gärningsreligion.

Upp 2:26. Och den som segrar och den som bevarar [vaktar, håller] mina gärningar ända till slutet, till honom skall jag ge makt över folken [hedningarna, nationerna, stammarna].


Idag kan vi se hur det här orden går i uppfyllelse. Islam tar för sig mer och mer Och på något konstigt vis har den fått makt över folken. Det går inte att förklara men vi ser i vårt land hur hela Sverige böjer sig för Islam.

De Kristna behandlas som avskräde som ska sopas ut. Men Islam lyfts fram och tar för sig. Och får mer och mer att säga till om.

Vi ser hur SVT är vridna till förmån för Islam. Om Islam upplever förföljelse tas det genast upp i SVT men att de Kristna över hela värden snart är förföljda det nämns inte.

Och vi minns alla Bush, som efter 11 sept. stod fram och sa att Islam var en fredens religion. Vi ser hur Islams kärnland Saudi Arabien, fått väldiga mängder olja så att hela världen måste böja sig för att få det som behövs.

På det här viset är det överallt. Islam får framspel efter framspel och blir mer och mer betydande på ett sätt som ingen kunnat förutse för ett antal år sedan.

Men det är viktigt, när vi ser allt det här, att vi tänker på att till sist ska Jesus besegra Islam (vi finner det i Upp 19:20) och vi kommer att få se hur Islam tillintetgörs på samma sätt som det blev med Nazismen.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar