söndag 4 augusti 2019


De 7 Församlingarna 30,
Islam slår sönder det som inte håller måttet


Det är för att vi övergett Jesus som Islam kommer och krossar vår västvärld idag.

Det var det här som Islam skulle göra i änden. Den är den stav av Järn med vilken Jesus ska krossa det som inte håller måttet. Så som man krossar ler

Upp 2:27. Och han skall valla [bestämma över, vara herde för] dem, med en stav av järn, för de saker som är gjorda av lera krossas, som också jag har mottagit från min far.


Vi ser idag hur Islam går fram i vår västvärld. Den är liksom en stav av Järn som slår rakt in och som krossar våra länder på samma sätt som en järnstav krossar ler.

Det är en väldigt illustrativ bild. Och tittar vi på vår västvärld där man övergett Jesus så ser man vilken fullständig oförmåga man har att stå emot Islam. Men är blind och när Järnstaven träffar så får man böja sig.

Vi minns som vi skrev förut Bush som förklarar Islam för fredens religion direkt efter 11 september där flygplanen flugit in i skyskraporna och flera tusen människor omkommit. Det är att böja sig. Det är att låta sig krossas.

Och så här har det gått. Men säger saker och polisen agerar men samtidigt. Böjer sig politikerna.

Våra länder har blivit sköra som ler, för vi har ingen fasthet nu när vi inte har Jesus.

Det är intressant att på det här viset läsa profetian om Islam och se hur den faktiskt går i uppfyllelse. Och det bevisar åter igen att Gud finns. Att Jesus som gav den hår profetian till Johannes är Gud och styr världen. Jesus finns och i honom har vi nåd. Halleluja.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar