onsdag 28 augusti 2019


De 7 Församlingarna 54,
Andligt är vi Fattiga i vårt Demokratiska samhälle


Det välstånd vi tror att vi har det finns inte när vi ser till det Andliga. I själva verket är vi eländiga och ömkliga. Vi är andligt fattiga.

Upp 3:17. Eftersom du säger att jag är rik och jag har välstånd och ingen saknad har jag. Och du vet inte att du är eländig [prövad, lidande] och ömklig [eländig, beklagansvärd] och fattig och blind och naken.


När vi har tagit Jesus ut ur vårt samhälle då har vi blivit Andligt fattiga. Vi ser i vårt samhälle hur dåligt människor mår. Vi är lidande, beklagansvärda.

I stället för att söka Jesus så har människor i vårt samhälle gått till Andra religioner. Idag är det Yoga som gäller. Yoga kör man i våra skolor med barnen. När jag gick i skolan lärde vi oss 10 Guds bud och att sjunga Psalmer och bedja Fader vår.

I sjukvården rekommenderar man olika österländska metoder. Men bön till Jesus det är ingen som rekommenderar. Så här är det på alla fronter.

Och vi ser också hur Islam går fram i vårt samhälle.

Vi ser hur Socialismen har blivit vår statsreligion.

Det är Onda Andar som styr vårt samhälle idag.

Och idag ser vi hur vår ungdom mår sämre och sämre. Fler och fler får gå till Psykolog. Och de skär sig och hamnar i droger etc. Och de sitter framför sina datorer och mobiltelefoner och spelar hemska dödaspel med demoner och ondska.

Hela vårt samhälle håller på att falla ihop och allt samman för att vi har tagit Jesus ut ur i vårt samhälle. Det är därför vi är utlämnade åt ondskan idag.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar