måndag 12 augusti 2019


Snart har hela världen böjt sig för Islam
190812

Det är skrämmande att se hur snart hela världen har böjt sig för Islam.

Vi såg, hemma hos oss, häromdagen en video från Enarson där han talade om de steg som Islam har planerat för att erövra världen. Och det näst sista steget var att upprätta ett kalifat. Det gjorde man när IS kom och nu tror alla att de har misslyckats för IS är besegrat.

Men det sista steget i erövringen av världen var att få alla regeringar att böja sig under Islam 2020. Och fast IS är besegrat så ser vi idag hur regeringarna böjer sig för Islam.


Vi såg det i Norge i går. Där en galning sköt i en Moské. En helt oacceptabel handling, men den ledde till att hela Norge enligt Massmedia ställde upp för Islam. Men bildade ring runt Moskéerna och Erna Solberg uttalade sig.

Vi ser alltså hur Onda Andra spelar Islam i händerna och det som man sa skulle hända händer. Regeringarna ställer upp för Islam.

Vi ser det i FN där snart alla länder ställer upp på Islams sida.

Och det som står i Upp 19:20

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Alltså att den Falske Profeten (Islam) ska använda TV (Vilddjurets bild) och Internet (Vilddjurets märke) till att förföra folken ser vi pågår för fullt. Onda Andar spelar också här Islam i händerna.

Men som vi också ser här i Upp 19:20 så kommer Jesus själv att kasta både Vilddjuret, Alltså den anda av globalism och Socialism, vi har idag, och den Falske Profeten, alltså Islam i sjön som brinner med Svavel.

Jesu Seger kommer alltså men vi får vänta ett tag till på den och under tiden så kommer onda Andar och onda Makter att fortsätta sitt spel med våra länder.

Måtte Jesus komma snart

Jesus hjälp oss, vi behöver dig verkligen idag.

Karl Håkan

PS: För den som vill se den Video av Enarsson sim vi tittade på och som var från 2015 så finns den på Adress:




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar