onsdag 25 mars 2020


Bedriver Kina Biologisk krigföring
2020 03 25



Det ser ut som en tanke att nu när hela västvärlden stänger ner och är på väg in i en svår ekonomisk kris. Då drar Kina igång. Då startar de igen. Var allt det här fixat, för att ta över världen, för att slå USA ekonomiskt. För att få bort Trump etc.

Det påstås att Coronaviruset är gjort av människor och medvetet utsläppt och att det finns två typer av Coronaviruset. Den ena heter S och är ganska lindrigt. Den Andra heter L och är betydligt farligare. Är det så att Kina medvetet smittat sig själv med S för att bli immuna. Och sedan smittat övriga världen med L för att knäcka oss.


Och sedan kraftigt överdrivit det man gjorde i landet när viruset härjade för att försätta hela världen i skräck, nu när viruset har kommit till oss.

Vi har ju också hört hur Trumps handelskrig har slagit mot Kina, och Tanken är som sagt slående, Bedriver Kina i själva verket bedriver biologisk krigföring nu som motdrag.

Och som vi vet så är Kommunismens mål att ta över världen. Kommunistpartiet i Kina ger sig inte förrän vi alla är under samma Ok. Alla styrs av dem. Vi ser det i Hongkong, där man succesivt arbetar för att ta över. Demokrati är något hemskt och det ska bekämpas. Kommunistpartiet ska ha kontroll på allt. Den Socialistiska internationalen ska styra världen. Och vi vet att i ett kommunistiskt land har människoliv intet värde.

Men här är det viktigt att läsa profetian och att det är Jesus som ska regera till sist. Och jag brukar själv läsa Upp 19:20.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Både Vilddjuret, (alla totalitära system typ Kommunismen och Globalismen etc.) Den falske profeten (Islam) kommer att hamna i sjön som brinner med Svavel. Där Hitler redan ligger med sin Nazism. Det är ju fantastiskt att vi som kristna kan läsa det här i Bibeln och veta att Jesus kommer att ta över, och han tar hand om oss också i dessa tider.


Jesus hjälp oss i vår svåra tid medan vi väntar på att du ska komma och segra.


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar