fredag 13 mars 2020


De 2 Vilddjuren 0,
Totalsummering av det 10 hornade vilddjuret,
Kolonialstaterna under första halvan av 1900 talet är det 10 hornade Vilddjuret i Upp 13


Det är en intressant upptäckt som vi går igenom här i de här avsnitten. Det 10 hornade vilddjuret är inget som vi ska gå och vänta på idag som många bibeluttolkare säger utan det är Kolonialstaterna som vi hade i början av 1900 talet. Vi ser det här när vi går igenom versarna i Upp 13:1 fram till Upp 13:10.

Det är viktigt att vi är vakna och ser med dagens ögon och då ser vi hur väl den här profetian i Upp 13 stämmer med det som hände under första halvan av 1900 talet. Vi hade då c:a 10 stater som hade kolonier över i stort sett hela världen och som tillsammans var totalt dominerande.

Det som också hände var att Hitler kom med sin Nazism i Tyskland och satte igång med sin Judeförföljelse något som pågick just under den tid 42 månader som förutsagts.

Och när man läser Upp 13 med de här förutsättningarna då ser man att det stämmer och den tiden har alltså varit.

Därför har jag här nu ägnat ett antal artiklar åt just det här för jag tycker det är viktigt att vi slutar att titta framåt och påstå att det kommer utan i stället ser att vi har haft det här och att vi var där och nu ska gå vidare därifrån i Uppenbarelseboken. Något vi kommer att göra i den här bloggen också. Och det fantastiska är att också det som kommer stämmer med det som verkligen hände.


De 2 Vilddjuren 17, Summering 1, Kolonialstaterna under första halvan av 1900 talet är det 10 hornade Vilddjuret i Upp 13

När vi läser om det 10 hornade vilddjuret är det viktigt att man är öppen för vad det kan vara, och tittar på det som utmärker det.

För egen del vill jag placera det 10 hornade vilddjuret till den första halvan av 1900 talet, detta för att då var det just c:a 10 stater, kolonialstaterna,som behärskade världen, med en total makt precis som ett vilddjur ska göra och det har inte förekommit vare sig tidigare eller senare.

Låt oss titta på vad som står om det 10 hornade vilddjuret.



De 2 Vilddjuren 18, Summering 2, Tecken som skulle åtfölja det 10 hornade vilddjuret

Det finns tecken som omnämns i Upp 13 och som visar på när det 10 hornade vilddjurets tid skulle vara och de två tecken som vi ser är

Radion
och
Filmning och fotografering

Och båda dessa tecken hade vi under första delen av 1900 talet.


De 2 Vilddjuren 19, Summering 3, Nazismen var det horn som växte upp

Förutom att det ska vara c:a 10 stater här som ska behärska världen så ser vi att det ska vara en stat som ska speciellt utmärka sig.

Och vi vet att det var då som Nazismen kom fram i Tyskland, en ideologi som gav sig på just Judarna och utrotade en tredjedel av dem. 

Och läser vi profetiorna här i Upp 13 och på andra ställen så ser vi hur de stämmer med det som hände före och under 2:a världskriget.


De 2 Vilddjuren 20, Summering 4, Avslutning och konklusion om det 10 hornade vilddjuret

Den första halvan av 1900 talet var en tid när mycket av de galna ideologier som idag härjar i våra länder växte sig starka.

Då kom Socialismen och Nazismen och vi hade både första och andra världskriget.

Vi kan också se att Nazismen och de andra länder som var starka under den här tiden tappade sin makt och nya tider inleddes efter andra världskriget och vidare framåt.

https://minjesus.blogspot.com/2020/03/de-2-vilddjuren-20-summering4.htm

Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar