tisdag 10 mars 2020


De 2 Vilddjuren 18,
Summering 2,
Tecken som skulle åtfölja det 10 hornade vilddjuret



Det finns tecken som omnämns i Upp 13 och som visar på när det 10 hornade vilddjurets tid skulle vara och de två tecken som vi ser är

Radion
och
Filmning och fotografering

Och båda dessa tecken hade vi under första delen av 1900 talet.


De 2 Vilddjuren 7, Radion, ett tecken som kom under Kolonialstaternas tid

Vi läser Upp 13:5 om en mun, som talar stora ord, och vi vet att under den här tiden. Alltså första halvan av 1900-talet kom Radion.

Det här är en intressant konklusion för det sätter det 10 hornade vilddjuret klart på plats i tiden till första halvan av 1900-talet, alltså när Radion kom.

Upp 13:5. Och till honom ges en mun, som talar stort och kränkande [smädande, förtalande], och makt [frihet] ges till honom att göra så i 42 månader.


De 2 Vilddjuren 11, På Hitlers tid kunde man se

Det är intressant att notera att i Daniels beskrivning av Vilddjurets horn, detta som växte upp, så har det ögon. På Hitlers tid kunde man alltså se till skillnad mot tidigare.

Och så var det ju för under första halvan av 1900 talet kom Filmen. Man filmade och fotograferade vad som hände och vi kan än idag se både bilder och filmer om hur det var i Hitlers rike.

Dan 7:8. Och det blev så med hans horn att ett litet horn sköt upp bland [från, mellan] dem och tre av hornen som fanns där föll av [förvandlades, blev en stubbe], och till det här hornet gavs ögon som människoögon, och en mun från vilken utgick väldigt [stort, härsklystet] tal.


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar