torsdag 26 mars 2020


De 2 Vilddjuren 33,
Att räkna på 666


Förutom att låta 666 står för www, kan man också räkna på de Hebreiska bokstäverna eftersom de också är siffror. Det är många som genom tiderna har räknat på 666 för att se vem som är Vilddjuret och Antikrist. Och ibland har det blivit napp. Vi ska titta på hur man räknar och i kommande avsnitt ta några exempel på namn i vår tid.

Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.


När vi tittrar på vilka bokstäver som är vilka siffror så ser vi att den första bokstaven i det Hebreiska alfabetet Alef står för 1 och den 2:a bokstaven Bet för 2 etc och så fortsätter det. Vi ser alltsammans här i följande bild.


Principen är sedan att man lägger ihop de olika siffrorna och summan ska då blir 666. Om resultatet blir 666 är det många som då anser att det är Antikrist och att Antikrist hänger ihop med Vilddjuret. Antikrist nämns av Paulus men här i Uppenbarelse boken finns inte Antikrist utan här talas det om Vilddjuren.

Karl Håkan


(Etiketter: Vilddjur, 2 horn, Upp 13, Kod, 666, Räkna, Antikrist)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar