tisdag 24 mars 2020


De 2 Vilddjuren 31,
Gud visste att i en dator är allt siffror



Allt som en dator gör handlar om siffror. På internet är allt Siffor, Bilder är siffror. Bokstäver är siffror. Namn återges med siffror. Och datorn räknar på det och ev. kodar om det till andra siffror, beroende på säkerhet mm. Det här ser vi också i Upp 13:16 – 18.

Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], vill [må] han ge ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.
Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.


Gud visste det. Redan för 2000 år sedan visste Gud hur våra datorer skulle fungera. Hur vårt internet skulle vara uppbyggt. Det här är alltså bevis på Guds existens. En allvetande Guds som vet allt, som är fri från tiden och hela tiden ser oss. Ja inte bara nu utan också vår framtid.

Det var därför som Jesus kom till oss för det var Guds enda sätt att frälsa oss. Det visste han och det kan vi läsa om i Bibeln, hur Gud tänkte. Vi ser det i Upp 5, Där Gud just förklarar det här att det enda sättet att frälsa Människorna det är genom Jesus, genom Lammet som blev slaktat och gav oss frihet.

Och här i Upp 13:16 – 18 säger Gud saker på ett så övertygande sätt att vi utan tvekan kan säga att han finns och att han är allvetande. Och inte bara det utan åter igen så ser vi när det tvåhornade Vilddjuret ska existera och det var alltså när interntett kom och det var då som USA och Sovjet styrde världen under andra hälften av 1900 talet fram till Sovjetunionens kollaps 1990 – 1991.

Och tidigare placerade vi början till när Atombomben alltså kom runt 1948 när Israel blev stat och nu ser vi alltså hela tidenrymden för det två hornade Vilddjurets tid. Det var från 1948 till 1990 en tid av 42 år. Faktiskt ett intressant konstaterande när vi minns att 42 månader är 3,5 år. Alltså samma antal år här som månaderna. Och en siffra som ofta nämns i Profetiorna. Vi minns begreppen, en tid, tider och en halv tid, 42 månader, 3,5 år, 1260 dagar etc. allt samma tidsrymd.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar