onsdag 18 mars 2020


De 2 Vilddjuren 25,
Atombomben var ett tecken på det 2 hornade vilddjurets tid


Vi kan placera det 2 hornade Vilddjuret i tiden genom de tecken som Bibeln nämner. Det första är Eld från himlen. Vi hittar det i Upp 13:13.

Upp 13:13. Och han utför väldiga tecken och gör så att eld kommer ner från skyn [himmelen, (på grekiska: uranou)] på jorden inför människorna.


Det är väldiga tecken som skulle äga rum. Och vad det här var har man alltid funderat över genom hela den Kristna historien. Men idag behöver vi inte fundera mera. Vi vet, vi såg det runt det intressanta året 1948, när Israel fick sitt land och blev en nation.

1945 i slutet av kriget släppte USA två atombomber över Japan, och fick på så vis slut på kriget. Och här händelsen talar man fortfarande om.

Och det är intressant att notera att himlen på Grekiska här heter Uranou. Alltså en påminnelse om det grundämne som man använde i de första atombomberna.

Och Sovjetunionen fick också Atombomber strax efter. Det bedrev spionage och fick på så vis reda på hur man skulle göra och skaffade sig därefter egna Atombomber.

1949 sprängde också Sovjet sin första Atombomb och 1953 sprängde de sin första Vätebomb.

Så vi kan konstatera att det här tecknet var något som kännetecknade båda de två hornen, alltså USA och Sovjetunionen, strax efter Israel hade blivit en stat.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar