måndag 2 mars 2020


De 2 Vilddjuren 10,
En tredjedel av Judarna dödades under andra världskriget


Det finns en mycket intressant vers i Upp 9:18. Upp 9 sista delen handlar just om 2:a världskriget. Och läser man den här versen så ser man framför sig Hitlers Gaskammare och krematorier.

Upp 9:18. Av de här 3 sakerna dödas en tredjedel av människorna, av lågan och av röken och av svavlet, som kommer ut ur deras munnar.


Människorna här är Judarna. Som jag skrivit tidigare så handlar Bibelns profetior ofta om just Judarna. Bibeln är ju skriven av Judar med några få undantag, t ex Lukas. Och profetiorna som står där handlar ofta om Judarna.

Och här ser vi det alltså att under andra världskriget ska 1/3 del av människorna, alltså Judarna, blir utrotade, och svavlet alltså gifter ska användas, de gasades ju ihjäl och brändes och vi har också hört om röken som steg upp från krematorierna från kremeringarna.

Det är intressant att Bibeln är så exakt i sina beskrivningar. Och att det handlar om andra världskriget det ser vi bland annat på att antalet på arméerna var 200 milj. Och Det är det antal som var involverade i de stridande trupperna totalt under andra världskriget.

Upp 9:16. Och antalet på armens kavalleri är 200 miljoner [2, 10 tusens, 10 tusen] och jag hör deras antal.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar