lördag 14 mars 2020


De 2 Vilddjuren 21,
Hela det tidigare Vilddjurets Anda lever kvar


Den Anda som fanns hos det 10 hornade vilddjuret lever kvar fast själva det 10 hornade Vilddjuret tappat sin makt.

Också det här kan vi se i verkligheten. Kolonialmakterna tappade sin makt, Kolonierna försvann, Nazismen utplånades, men likafullt levde Andan från första halvan av 1900 talet kvar.

Upp 13:11. Och jag ser ett annat vilddjur som stiger upp från jorden [marken, landet] och det har två horn likt ett lamm och det talar som en drake [orm].
Upp 13:12. Och det utför det tidigare vilddjurets hela makt [styrka, kapacitet, rätt], inför honom, och det gör så att hela jorden och de som bor på den dyrkar [älskar, underordnar sig] vilddjuret, det tidigare, det som botades [behandlades, tjänades] för den dödliga skadan [plågan, förbannelsen].


Och vad var det då för Anda som var så dominerande. Jo det var att man ville utplåna Jesus. Man visste så mycket att man nu kunde leva utan Jesus.

Socialismen hade växt sig stark, Ateismen hade växt sig stark. Och mer och mer blev vårt samhälle avkristnat.

Jag minns själv när jag växte upp på 50 talet hur vi i den vanliga skolan hade Kristendomskunskap. Vi lärde oss berättelser ur Bibeln. Vi lärde oss att bedja Fader vår. Att sjunga Psalmer.

Idag lever vi i ett samhälle där detta å det strängaste är förbjudet. Man får absolut inte i den vanliga skolan lära barn att tro på Jesus. Nej alla Gudar är lika och det som är viktigt är att man lär barnen att inte tro på något med säkerhet. Det är ju det som blir resultatet när man blandar allt och lär barnen att så är det. Vi har ingen säker tro. Man lär barnen t ex att Allah och Jesus är lika bra etc.

Men sanningen är ju att Jesus är unik. Han är den ende som kan frälsa oss, den ende som kan skapa ett samhälle som fungerar. Vi har sett det när vi jämför västvärlden och den Muslimska världen.

Vi har visat här i den här bloggen hur Bibeln är full av profetior som går och har gått i uppfyllelse. Det är också unikt det finns ingen Helig skrift som är på det viset.

Men det här lär men inte barnen. Utan den ande de får fostras i, i våra skolor, är att alla Gudar är lika. Men andra ord ett totalt virrvarr.

Den Anda som började i början av 1900 talet och därefter växte, den är alltså idag helt utbredd i västvärlden.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar